2a divisió FEF

Regals que passen factura

2a divisió B. L’Olot perd a Andorra per culpa d’una errada individual i després de cinc partits continua sense vèncer i en l’última posició de la taula

Andorra 1 olot 0

ANDORRA:Bañuz; Pau Martínez, Mantovani, Gaffoor, Martí Vilà; Rai Marchán, Riverola, Bover (Aguado, 71’); David Martín (Ballarín, 91’), Iker Goujón (Casadesús, 65’) i Carlos Martínez (Rubén Enri, 71’).OLOT:Batalla; Soler, Alan Baró, Carles Mas (Xumetra, 23’), Escoruela; Blázquez (Eloi, 59’), Vivi, Kilian Grant; Barnils; Salinas (Chabboura, 70’) i Juan Delgado.GOLS:1-0 (18’) Iker Goujón.ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:Rai Marchán (40’) i Riverola (56’), de l’Andorra, i Vivi (83’) i Chabboura (91’), de l’Olot.T.V.:cap.

L’Olot continua sense aixecar el cap després de perdre per la mínima al Prades de Moles d’Encamp, a Andorra (1-0). Una errada de Soler en una cessió enrere va permetre a Iker Goujón fer la diana definitiva (18’). Els olotins encara no han guanyat després de cinc jornades i es mantindran cuers després de sumar només dos punts dels quinze que s’han posat en joc.

L’Olot va sortir al terreny de joc disposat a sorprendre el rival amb un nou dibuix tàctic deixant de banda els tres centrals que disposa Raúl Garrido habitualment. El 4-3-1-2 amb Barnils a la mitjapunta buscava generar superioritat numèrica i en un primer moment semblava que el pla sortia bé, amb l’equip ordenat i un Andorra sense trobar la manera de penetrar la defensa dels de la Garrotxa. De fet, quan el partit semblava que s’adormia el partit, una nova errada individual dels olotins va servir en safata la diana al contrari. Soler va voler fer una cessió defensiva per iniciar jugada, però la passada es va convertir en una assistència immillorable per a Iker Goujón, que va batre Batalla amb una rematada neta i fàcil (18’).

Lluny de reaccionar, l’Olot va deambular pel terreny de joc sense tenir opcions de reaccionar i amb un desconcert general que va accentuar-se quan cinc minuts després Carles Mas va demanar el canvi per lesió, una més. Els de la Garrotxa van posar voluntat en la pressió però sense tenir la profunditat necessària per fer treballar Bañuz.

Millora insuficient

L’Olot va sortir amb una marxa més, era fàcil, i amb més convenciment i insistència en la pressió per fer treballar la defensa del conjunt del Principat. Els garrotxins van passar a jugar 4-2-3-1, amb un caràcter més ofensiu i ocupant millor les bandes. El primer d’intentar-ho va ser Escoruela, que no va dubtar a provar el xut a porteria en una falta des del vèrtex de l’àrea (49’). La pressió asfixiant funcionava i els olotins van menjar terreny a l’Andorra i van passar a jugar en camp contrari, tot i que els costava ser profunds i fer mal de debò a la defensa de l’equip dirigit per Nacho Castro. Una centrada de Soler va permetre a Delgado rematar amb el cap a fora (54’), una acció per apujar una mica més l’ànim i posar la por al cos als locals.

L’Andorra va intentar estirar línies per allunyar l’Olot de la seva àrea i a través de la velocitat i la verticalitat d’Iker Goujón i la mobilitat de Carlos Martínez i després de Rubén Enri van fer treballar i córrer enrere els garrotxins. Tot va quedar en intencions i tímides arribades, com les de Juan Delgado (73’), que va rematar entre els tres pals però a les mans de Bañuz, Xumetra, que ho va provar de manera acrobàtica (78’) i Moha al lateral de la xarxa.

ELS VESTIDORS

En la primera part han estat millors però no generaven ocasions; amb l’1-0 hem corregit coses, hem millorat i hem estat superiors
Si fem regals contra un equip tan bo no competim en igualtat per mirar de guanyar el partit
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)