Sabadell

Un altre cop de gràcia en el darrer sospir

Sabadell 1 - Fuenlabrada 2.

sabadell 1 fuenlabrada 2

SABADELL:Mackay; Víctor Garcia, Óscar Rubio, Aleix Coch (Jaime, 57’), Juan Ibiza, Cornud; Cuevas, Ángel (Undabarena, 80’); Juan Hernández (Boniquet, 46’); Edgar (Aaron Rey, 63’) i Guruzeta (Stoichkov, 80’).FUENLABRADA:Pol; Pol Valentín (Iribas, 86’), Sotillos, Diéguez, Glauder; Iban Salvador (Aguado, 86’), Cristóbal, Ciss, Mula (Pinchi, 6’); Kante (Tahiru, 66’) i Feullassier (Nteka, 57’).GOLS:0-1 (2’) Diéguez, en pròpia porta. 1-1 (28’) Mula. 1-2 (90’) Óscar Rubio, en pròpia porta.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz.T.G.:als locals Ibiza, Guruzeta i Jaime; als visitants Valentín, Nteka i Salvador.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha tornat a patir una dura derrota en el tram final de partit. Els arlequinats s’han avançat en els primers instants però no han aconseguit sobreposar-se al gol de l’empat i, just abans del temps d’afegit, Óscar Rubio, amb un gol en pròpia porta, ha certificat la cinquena derrota en sis partits.

El partit ha començat molt de cara per al conjunt arlequinat que, degut a l’estat de la gespa de la Creu Alta, ha començat a penjar pilotes a l’àrea del rival. D’aquesta manera, i amb una prolongació de Juan Ibiza, el Sabadell s’ha posat per davant en el marcador amb la diana de de Diéguez en pròpia porta. A partir d’aquí, el Fuenlabrada ha atacat de valent i ha perdonat diverses ocasions de gol, entre les quals hi ha un mà a mà de Kante que Cornud ha tret de la línia de gol. La diana de l’empat de l’equip madrileny ha arribat en un xut de falta Mula. Tot i això, el Sabadell havia tingut una ocasió claríssima, en un mà a mà de Víctor Garcia amb el porter que l’atacant no ha sabut concretar.

En el segon temps, amb el partit més tranquil, el Sabadell de nou ha pogut colpejar en una acció de Guruzeta que, sol davant del porter, ha enviat desviada. En el tram final, el Sabadell ha buscat percutir més amb la pilota i el Fuenlabrada ha tingut apropaments interessants. Ibiza ha tingut l’oportunitat més clara per als locals en un servei de córner salvat en la línia per la defensa. Però els visitants s’han acabat emportant el triomf amb una falta central que Óscar Rubio ha rematat, en direcció contrària, ben ajustat al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)