Territorial

El Girona toca de peus a terra

Divisió d’honor juvenil. Els gironins perden al camp del líder, l’Espanyol (2-0)

espanyol 2 girona 0

ESPANYOL:Pirot, Marc, Gorjon, Miranda, Merchan, Burla, Álvaro (Nadal, 86’), Roca (Grabu, 75’), Martí Riera (Ferran Giner, 67’), Dacosta (Adrià Ramírez, 67’) i Mateo (Salguero, 75’).GIRONA:Lluc, Joel Bona, Álvaro, Loic, Aaron, Méndez (Unai Jodar, 62’), Iker Oltra (Cintas, 46’), Gabri (Richmon, 23’), Farnós (Nil Sauret, 46’), Ureña i Dawda (Kemo, 62’).GOLS:1-0 (23’) Martí Riera. 2-0 (47’) Mateo, de penal.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Als locals Merchán i Grabu.

El Girona va perdre la seva condició d’equip imbatut al camp del líder, l’Espanyol, que es distància en la classificació i ja avantatja de cinc punts l’equip d’Àlex Marsal, que va anar de més a menys i va veure com les accions puntuals el condemnaven.

El guió del partit podria haver estat completament diferent si els gironins haguessin tret profit dels primers minuts, en què van sortir amb més intensitat que el rival. De fet, en el minut 4 Gabri va tenir una ocasió boníssima per fer el 0-1, però el seu xut creuat, després d’una cavalcada excel·lent, va sortir desviat per molt poc. Els gironins van continuar molt intensos i dificultant el joc dels locals, però en la primera acció en què van treure el peu de l’accelerador, Martí Riera va aprofitar una bona combinació per plantar-se sol davant de Lluc Matas i marcar l’1-0 (23’). Amb el marcador a favor, l’Espanyol, que a punt va estar de fer el segon en un xut al pal de Mateo, va jugar més còmode. I encara més en la segona part, quan just a l’inici es va trobar amb un penal que Mateo, ara sí, va transformar en el 2-0. A partir de llavors els gironins, que ho van intentar sense èxit, van tenir poca cosa a dir mentre els minuts s’anaven consumint fins al xiulet final.