2a divisió FEF

Cortés i Marcos ho tornen a fer

2a divisió B. El Llagostera supera el Barça B (1-0) amb el de Cardedeu marcant i el porter aturant un penal

LLAGOSTERA 1 BARÇA B 0

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Julen, Genar; David García, Cortés (Manchón, 90’); Guiu (Aleix Roig, 88’), Gil, Salvans (Duba, 46’); i Sascha.BARÇA B:Carevic; Álvaro Sanz, Arnau Comas, Mika Màrmol, José Marsà; Nico, Ilaix (De Vega, 76’), Matheus Pereira (Jandro, 76’); Konrad (Collado, 62’), Zeballos (Peque, 82’) i Rey Manaj (Nils Mortimer, 82’).GOLS:1-0 (61’) Cortés.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Cortés i Lucas; i als visitants Rey Manaj, José Marsà, Ilaix i Arnau Comas.

Ni el millor guionista de Hollywood hauria escrit la setmana que ha viscut el Llagostera, i és que després de guanyar la copa Federació dimecres els gironins van superar ahir el Barça B per agafar impuls en la lliga. I de quina manera, perquè els herois de la copa van tornar a tenir ahir el rol de protagonistes. Sergio Cortés, amb el paper de golejador, i Marcos Pérez, aturant un penal en el tram final que hauria consumat un robatori d’escàndol, i és que les mans sancionades eren rigoroses i un metre i mig fora l’àrea.

El partit en sí va ser una demostració magistral de pragmatisme. El Llagostera va cedir completament el control del partit al Barça B, però tot i això va ser capaç de gairebé monopolitzar les ocasions de perill. Conscients que el desgast acumulat era immens, el Llagostera es va tancar al darrere molt ben ordenat i sense concedir res, mentre que va aprofitar les ocasions d’estratègia per inquietar el filial blaugrana.

En la primera part ja podria haver arribat el gol, però Sascha, David García, Julen i Cortés no van acabar d’afinar la punteria. Ja en la segona, però, Cortés va aprofitar el seu estat de gràcia per culminar una jugada de pissarra amb una molt bona volea, que es va escolar per l’escaire després que la va tocar Carevic i va fer pujar l’1-0 en el marcador. A partir de llavors els gironins es van tornar a defensar amb tot, fins que l’àrbitre va regalar el penal al Barça B i va haver de ser Marcos qui, endevinant les intencions de Jandro des dels onze metres, assegurés una victòria importantíssima en la lliga per als gironins.

ELS VESTIDORS

Ells han tocat molt, però no ens han fet mal. Hem compensat la seva qualitat fent un bon partit, amb molta solidaritat de tota la plantilla
Hem arrodonit una setmana fantàstica sumant tres punts que ens donen molta tranquil·litat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)