1a femenina

futbol

1a divisió femenina

Seguir creixent per tornar a regnar

1a divisió femenina. Després d'una temporada en blanc, el Barça afronta el nou any amb l'objectiu de recuperar el tron

Després d'una temporada nefasta pel que fa als títols, el Barça va inaugurar, amb l'amistós de dissabte contra el Seagull, un curs amb un objectiu clar: recuperar el tron en la competició estatal i seguir fent passos endavant per acostar-se al nivell de les primeres espases europees. Per això, aquest estiu, el conjunt blaugrana ha adquirit els serveis de jugadores amb experiència internacional, una qualitat que el curs anterior mancava a la plantilla.

Si la marxa, l'estiu passat, de jugadores consolidades com Vicky Losada (a principis del 2015), Marta Corredera, Sonia Bermúdez o Virgínia Torrecilla va fer perdre experiència al Barça, les arribades d'Andressa Alves –encara al Brasil jugant els Jocs Olímpics–, Line Roddik i Koko Ange N'Guessan, totes internacionals amb els seus respectius països, arriben amb la idea de suplir aquesta mancança. A més, com és habitual, els blaugrana han fitxat dues de les jugadores més destacades en la lliga espanyola –Leila i Andrea Giménez, ambdues formades al Barça– i ha ascendit la internacional sub-19 Aitana Bonmatí, en una plantilla que el tècnic Xavi Llorens ha definit com la millor de la història del club.

Andressa Alves
Davantera (Montpeller)
Line Roddik
Defensa (Olympique de Lió)
Leila Ouahabi
Defensa (València)
Andrea Giménez
Portera (Espanyol)
Aitana Bonmatí
Defensa (filial)
Koko Ange N'Guessan
Davantera (Anorthosis)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)