Girona

Un cas positiu del juvenil Girona obliga a suspendre el partit a Menorca quan l’equip ja estava allà

Divisió d’honor juvenil

El partit que el juvenil del Girona de divisió d’honor havia de disputar aquesta tarda al camp de l’Atlético Villacarlos a partir de dos quarts de cinc ha quedat suspès per un cas de positiu de Covid-19 que afecta a un integrant de l’expedició gironina. El resultat s’ha conegut quan l’equip ja estava a Menorca i quedaven poques hores per l’inici del partit, però el Girona havia complert amb tots els protocols i per això la federació ha acabat suspenent el partit. I és que el cas afecta a un membre del cos tècnic que per la seva feina fora del club ja havia rebut les dues dosis de la vacuna contra el virus i havia passat nombroses proves durant la setmana amb resultat negatiu fins el que s’ha conegut avui mateix.

L’expedició del juvenil del Girona, amb l’excepció del cas positiu, podrà tornar avui mateix cap a casa i s’haurà d’aïllar durant una setmana, així que el més probable és que el partit de la setmana que ve contra l’Espanyol també s’hagi d’ajornar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)