Girona

Michel Sánchez

Tècnic del Girona

“La derrota fa més mal per la sensació”

Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa de La Rosaleda força decebut. “La primera part m’ha deixat tocat. No he vist un Girona recognoscible amb la idea que tenim”, va indicar l’entrenador del Girona. “La derrota fa més mal per la sensació”, va insistir. “L’altre dia contra l’Sporting vaig marxar enfadat, però a la segona part vam estar per sobre del rival, però avui la sensació no m’ha agradat gens. Hem estat tímids, ens ha faltat personalitat”, va explicar el tècnic, disgustat sobretot per la imatge oferta en els primers 45 minuts per l’equip que orienta. “No hem entrat bé en el partit i la primera part hem estat un equip que ens ha faltat més determinació amb la pilota, hem fet possessions sense significat, no hem jugat cap endavant”, va dir. “La segona part ha estat més igualada, però en línies generals crec que el Màlaga ha estat superior. És el just guanyador”, va manifestar.

El madrileny va reconèixer que, després de tres derrotes seguides, estan en “un moment delicat, un moment dur”. “El nostre objectiu és lluitar per tot. Hem de lluitar per coses grans i aquesta mentalitat l’hem de tenir, l’haig de transmetre als jugadors”, va expressar, abans d’explicar la seva expulsió. “En la jugada de Pablo crec que és una falta clara i simplement he dit «Falta». I ha vingut l’àrbitre i m’ha expulsat. És el primer cop que m’expulsen en la meva carrera d’entrenador. Si haig de demanar perdó, ho faig, però em sembla una mica excessiu”, va asseverar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)