Girona

Juan Carlos: “Hem d’assumir la responsabilitat i millorar tots”

El porter del Girona, Juan Carlos Martín, ha valorat la situació de l’equip, que està en zona de descens i dissabte s’enfronta a l’Osca a Montilivi (16h).

El mal moment

“A ningú li agrada perdre. Tots volem guanyar, ser competitius, però és clar que ens està costant força l’arrencada. Hem de ser responsables i assumir la responsabilitat amb naturalitat. És futbol, hem de disfrutar però també ser responsables. Som conscients que hem d’oferir un millor rendiment tots i fer un pas endavant com a equip. Dissabte tenim una oportunitat per fer-lo.”

Què falta?

“Sempre dic que tant per defensar com per atacar hem de fer-ho com a equip, com a bloc. No estem fent els números que voldríem, però ho hem d’afrontar amb responsabilitat. Hem de ser més incisius en atac;el tècnic hi està treballant. I també ser més contundents en defensa. En el futbol predomina l’aspecte col·lectiu.”

El 100% d’aforament

“És una alegria, després de tant temps sense poder tenir tota la nostra gent al camp. Esperem que tots els que vinguin puguin disfrutar del seu equip. Els volem enganxar, que estiguin amb nosaltres. Crec que no tornarem mai a l’antiga normalitat, però poder tenir els camps plens, donarà una normalitat al futbol que crec que tots necessitem.”

Els dubtes

“Quan no surten les coses bé hi pot haver gent que dubta, o que es qüestioni tot una mica. Nosaltres estem a mort amb el mister. Creiem que la idea que està intentant transmetre és la que millor s’adapta als jugadors que tenim, sobretot en atac. Són canvis, porta un temps i no s’ha de buscar excuses.”

La intensitat

“ Avui dia el futbol és molt físic, tàctic, ja no depèn tant del talent. Hi ha molts duels, tant en ofensiu com en defensiu, si guanyes duels estàs més a prop. Hem de fer un pas endavant en es tots els aspectes. Cadascú ha de sumar el seu gra de sorra.”

La classificació

“S’ha de ser conscient i responsable de la situació en què estem, però no ens ha d’obsessionar. La temporada és molt llarga. Hem d’intentar fer les coses bé.”

L’Osca

“És un equip que acaba de baixar i que serà molt complicat. Un equip intens, amb jugadors al mig del camp força bons. Però són un equip com tots els de la categoria. El respectem i ens exigiran molt, però més que preocupar-nos per ells, ho hem de fer per nosaltres i tot el que hem de fer i buscar. Primer som nosaltres. Hem de ser conscients i ambiciosos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)