Girona

Juan Carlos Unzué: “Diumenge és un dia per disfrutar”

Unzué i el president el Girona, Delfí Geli, presenten el partit solidari per la lluita contra l’ELA que aquest diumenge es disputarà a Montilivi

Montilivi acull aquest diumenge dia 16 (12h) el Trofeu Costa Brava. Serà un partit especial que enfrontarà a “Llegendes del Girona” amb “Barça Legends”. Aquests equips estaran integrats per exfutbolistes dels dos equips; noms com Guillermo Amor, Sergi Barjuan, Goikoetxea, Miquel Àngel Nadal o Rafa Márquez ene els blaugrana i Jandro, Migue, Matamala, Jose o Richy, en els blanc-i-vermells, protagonitzaran, entre molts d’altres, el duel que es disputarà amb una finalitat solidària vinculada a una persona molt estimada per les dues entitats; Juan Carlos Unzué.

I és que el matx té el doble objectiu de donar visibilitat a l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i, sobretot, recaptar fons per a entre tots ajudar a combatre malaltia.D’aquesta manera, tota la recaptació, tant de la venda d’entrades com d’altra mena d’aportacions, anirà destinada a la Fundació Miquel Valls per desig del mateix Unzué, pacient d’ELA des del juliol del 2019.

Aquest migdia, i de forma telemàtica, el mateix Juan Carlos Unzué i el president del Girona, Delfí Geli, han presentat el partit. “És un gest per part de tothom. A tothom a qui hem demanat la participació en aquest acte han volgut participar, els jugadors dels dos equips que hem demanat, la gent que vindrà, els esponsors que faran una contribució increíble. Estem encantats de poder-ho fer amb en Juan Carlos”, ha explicat Geli, que també jugarà el partit.

“El primer de tot, estem molt agraïts a la iniciativa, col·laboració, contribució i organització d’aquest acte en el Girona”, ha començat Unzué. “Estic molt agraït a tothom que vingui perquè seran més protagonistes que en qualsevol altre partit. Amb la compra de l’entrada ajudaran a una causa molt necessitada de recursos econòmics”, ha dit el navarrès. “El millor que pot passar diumenge és que tots els que estiguem allà disfrutem molt del dia. La causa de fer aquest partit és la que és i genera una emoció molt gran i això s’agraeix molt en una societat com l’actual. Passarem un matí fantàstic i sembla que el temps ens acompanyarà”, ha dit Unzué, que ha esperonat a la gent a anar diumenge a Montilivi i ha indicat que serà un gran suport per a la Fundació Miquel Valls que ajuda als pacients d’ELA. “La Fundació Miquel Valls ens ajuda en coses que serien molt complicades. El 80% del pressupost de la fundació Valls ve de donacions privades. Qualsevol recurs que aconseguim ajudarà de manera molt directa”, ha manifestat.

Compra d’entrades

Delfí Geli ha explicat que s’han venut unes 1.200 entrades i també ha animat a l’afició a assistir el partit. El club va posar a la venda entrades a un preu de 5€ en tots els sectors de l’estadi a excepció de la Tribuna Alta, on costaran 10€. El mateix dia de partit també se’n podran comprar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)