Galleda d’aigua freda

El Lugo empata a Montilivi al minut 80 i el Girona perd l’ocasió de posar-se a quatre punts de l’ascens directe

Es veia el Girona dormint a prop de l’ascens directe, el tenia a quatre punts, però ha acabat ensopegant (1-1) amb el Lugo, en un matx que estava guanyant i estava sent superior fins el gol de l’empat dels gallecs al minut 80. N’ha tingut després el Girona, però no ha pogut emportar-se el partit.

La primera part ha estat marcada per les decisions arbitrals. I és que el Girona s’ha vist amb un penal a favor i un gol que ha celebrat i al final res ha acabat sent assenyalat. El penal, en el qual Samu ja havia plantat la pilotat, per mans d’un defensa visitant, ha estat anulat després que Ais Reig, al VAR, avisés a Gorostegui Fernández, l’àrbitre, i aquest, després de mirar-se l’acció al monitor una bona estona rectifiqués la seva decisió. Minuts més tard, Santi Bueno ha marcat de cap, Montilivi l’ha celebrat, l’equip també i amb tothom preparat per sacar, el VAR ha advertit al col·legiat que el central uruguaià estava en fora de joc. Dos cops durs per un Girona que, sense estridències, ha estat millor en aquest primer acte i que, a banda d’aquestes, ha tingut diverses oportunitats, la més clara un cop de cap de Juanpe que el porter Óscar li ha refusat.

La represa ha iniciat amb Nahuel Bustos aclaparant els focus. Primer ha perdonat una clara acció de u contra u, tirant-se a sobre del defensa, però després s’ha rescabalat, fent l’1-0 (55’) a passada d’Arnau.

El Lugo ha collat després i hi ha hagut alternatives per tots dos. Chris Ramos ha tingut l’empat, però el seu cop de cap s’ha estavellat al pal. Després Bueno ha perdonat el segon a l’altra àrea. I en el tram final Manu Barreiro (79’) ha empatat.

Ho ha intentat fins al final el Girona; Bueno ha xutat al pal, Arnau s’ha trobat amb el porter, Moreno ha fet una xilena espectacular que gairebé és gol, però no ha pogut ser. Una galleda d’agua freda per a Montilivi.