Girona

El protagonista

Nahuel Bustos

Dosi de moral

“Estic content perquè he pogut marcar i el que importa és que ha servit perquè l’equip sumi”, va dir Nahuel Bustos

Li calia, a Nahuel Bustos, un gol. El davanter, un pèl alacaigut després d’estar desencertat en les seves darreres aparicions, en què havia malbaratat ocasions de claredat, es va poder rescabalar ahir marcant l’1-0, que finalment no va servir per aconseguir el triomf, però que ben segur que li va aportar una dosi de moral. I és que l’argentí de 23 anys, que va anotar la seva cinquena diana en la lliga, ja acumulava gairebé dos mesos sense veure porteria. “Estic content perquè he pogut marcar i el que importa és que ha servit perquè l’equip sumi. Continuaré treballant”, va dir el jugador, que va ser substituït en el minut 72, abans de l’empat del Lugo. “Crec que hem fet un bon partit. Llàstima del resultat. Hauria estat molt important guanyar. Hem fet moltes coses bé, però també sabem que hem de treballar per continuar millorant i ho farem durant la setmana”, va dir el 19 blanc-i-vermell.

Li va costar, però, entrar en el matx, a l’atacant, referència ahir, en absència de Cristhian Stuani. Tot i això, quan va intervenir ho va fer oportunament, amb intenció i deixant algun detall de qualitat, com un parell d’autopassades d’esquena anant a rebre, amb les quals es va desfer de rivals. “Ha fet un bon partit”, va destacar Míchel. “Ha fet les desmarcades que havia de fer, ha arribat a punt de rematada on ha de ser i ha pressionat molt bé. Ha fet una molt bona feina”, va explicar l’entrenador, content pel gol d’un jugador que, després de resoldre malament a l’inici de la segona meitat un contraatac molt franc, es va sobreposar i va acabar marcant un gol de pur ariet. “Només li he dit que estigui tranquil i que es dediqui el gol a si mateix, que el necessitava. No s’ha de reivindicar. El que ha de fer és treballar i confiar en ell mateix com la resta confiem en ell”, va continuar el madrileny. “No és fàcil estar a l’ombra de Stuani. Poden jugar junts, però ell ara està en una situació en què entra per Stuani i sembla que hagi de ser Stuani. I no. Nahuel té el seu camí i ho fa bé. Treballa bé; comet errades, com tots. Si falla una situació clara de gol, doncs l’únic que ha de fer és treballar per marcar, com ha fet avui. Sap que confiem en ell, té la responsabilitat d’ajudar-nos i no es pot ensorrar”, va manifestar Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)