Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No estem tenint sort amb el VAR”

“Hi ha situacions que no entenem.” Míchel Sánchez va arribar a la sala de premsa de Montilivi resignat pel resultat i confós per les decisions arbitrals de la primera part, en què el VAR va arrabassar a l’equip que orienta un penal i un gol, que l’àrbitre de camp havia assenyalat en primera instància. El tècnic es va mostrar especialment crític amb l’acció del penal. “Si l’àrbitre veu mans i assenyala penal, el VAR no hi ha d’entrar. Una altra cosa és que li hagués tocat a l’espatlla, a la cuixa, al pit... però és que li toca a la mà. Aquestes situacions em generen dubtes”, va explicar. “Una cosa és que l’àrbitre no ho vegi i el VAR li digui “ves a veure-ho, a veure si et sembla penal”. Però ell veu mà, xiula penal i des del VAR li diuen que no. La situació del penal no l’entenc”, va insistir. “Si no li hagués tocat a la mà, entesos, però sí que li toca. Aleshores, on és l’errada manifesta aquí?”, va manifestar l’entrenador, que es va referir també a una acció del tram final del partit, en què els visitants van demanar penal de Juncà a Cuéllar. “Hi ha hagut una acció a la nostra àrea de Juncà que hauria pogut ser penal. Ho reconec. Jo al camp he pensat que si l’assenyala no pots dir res. Llavors el VAR el pot avisar o no i aquí podem entrar en el dubte. Però si l’arbitre el marca, com ha marcat el nostre, no entenc per què se l’avisa des del VAR. No sé quina regla hi ha pel que fa a les mans. La pilota va a porteria i li toca a la mà”, va dir Míchel, que va concloure: “No estem tenint sort amb el VAR.”

Pel que fa al partit, el preparador va expressar que “en línies generals hem estat superiors” i que “les sensacions són bones”, però que “no podem estar contents perquè si mereixem guanyar, hem de guanyar”. Per Míchel, la clau va estar en el fet que l’equip no va saber acabar les accions de transició de què va disposar en el segon temps. “Hi ha diversos contraatacs en què no hem decidit bé i hauríem pogut fer el segon. Són decisions que es prenen. Si en tenim 7 o 8 de clares, n’hem de ficar 2, 3 i s’acaba el partit”, va asseverar.

Albés: “Han estat millor”

“Ha estat un partit molt difícil per a nosaltres”, va reconèixer l’entrenador del Lugo. “El Girona ha estat millor que nosaltres, han fet un partit boníssim però l’equip ha sabut reaccionar ”, va assegurar.

EL PENAL INVALIDAT

“Si l’àrbitre veu mans i assenyala penal, el VAR no hi ha d’entrar. No ho entenc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)