Girona

Ureña: “Quan m’arribin les oportunitats estaré preparat”

El jove extrem figuerenc ha valorat avui la seva renovació amb el Girona fins el 2025

Òscar Ureña va renovar la setmana passada amb el Girona fins el 2025. El jove extrem figuerenc, encara amb fitxa del filial, porta apartat dels terrenys mesos per una lesió al tendó del bíceps femoral, però espera poder aportar en el que resta de temporada. Avui, en l’acta oficial de la seva renovació, ha parlat sobre com veu el seu futur.

La renovació

“Estic molt feliç per la renovació perquè és el que he buscat tots aquests anys que he estat al futbol base, i per fi gràcies a molt treball ha arribat. Ho porto amb molta humilitat com sempre m’han ensenyat els meus pares i tocant de peus a terra, perquè he de seguir treballant en silenci i demostrant sobre el camp el que puc aportar”.

El debut

L’oportunitat em va arribar amb la pretemporada ja començada perquè hi va haver dos positius per covid i em van trucar. Això em va permetre fer tota la pretemporada i aprofitar els minuts que em donava l’entrenador per arribar a tenir minuts en la lliga que era el més important”.

El rol actual

“Estic molt tranquil perquè sé que soc jove i si segueixo treballant tornaré a tenir oportunitats. Jo he de treballar i quan m’arribi l’ocasió sé que estaré preparat. Puc jugar on Míchel em digui, no tinc cap problema. On em sento més còmode és en la posició de mitjapunta o extrem, però si he de jugar a una altra posició també ho puc fer”.

La lesió

“Ja estic recuperat. Ara em toca posar-me en forma perquè han estat mesos fora el camp, però el tendó està molt fort. Sé que em costarà tenir minuts amb el primer equip i si he de baixar a jugar amb el filial ho faré sense cap problema”.

La relació amb Míchel

“Estic molt agraït a Míchel perquè no és fàcil donar l’oportunitat a un nanu de 18 anys en el futbol professional. La relació és bona i li agraeixo a ell i a tot el cos tècnic el que m’han donat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)