El somni de l’ascens directe s’esvaeix

El Girona, estèril a dalt, perd a Montilivi contra l’Eibar (0-1)

El Girona diu pràcticament adeu a les esperances de lluitar per l’ascens directe després de perdre aquesta tarda contra l’Eibar a Montilivi (0-1) en un patit gris dels de Míchel, que pràcticament no han generat perill i han vist com el conjunt basc aprofitava una errada defensiva en una acció a pilota aturada per endur-se els tres punts. Tot i la derrota el Girona continuarà en la sisena posició, però si l’Almeria guanya demà pot quedar a 13 punts de la segona posició.

El partit ha començat amb molta intensitat, però molt poques arribades amb perill, i és que les defenses s’han imposat clarament. Tant el Girona com l’Eibar buscaven la verticalitat cada vegada que recuperaven, però defensivament els dos equips han estat impecables. De fet, no ha passat absolutament res fins al tram final de la primera part, quan Aketxe ha penjat una falta a l’àrea i Stoichkov, que s’havia desfet de la marca de Juanpe, ha rematat sol per marcar el 0-1 (41’).

En la segona part el Girona ha sortit disposat a buscar amb més insistència la porteria d’Ander Cantero. Ha tingut una primera arribada a pilota aturada en què s’ha reclamat un possible penal sobre Santi Bueno, però al contraatac l’Eibar ha estat a punt de matar el partit amb un xut de Quique que s’ha estavellat al pal (51’). Els gironins ho han intentat, però han estat absolutament estèrils i no han disposat de cap ocasió clara per empatar el partit. A més, en els últims minuts Samu Saiz ha demanat el canvi amb problemes musculars.