Girona

El torn de Víctor Sánchez

El veterà migcampista va debutar amb el Girona al camp de l’Almeria i és un dels clars aspirants a la titularitat en el partit de demà a Montilivi contra el Màlaga per suplir les nombroses baixes al centre del camp

Demà el Girona rebrà la visita del Màlaga a Montilivi (21 h) en un partit d’aquells que es poden considerar trampa, i és que després d’haver aconseguit quatre victòries contra rivals directes en la lluita pel play-off i l’ascens directe els gironins s’enfrontaran a un equip de la zona baixa, i és que els andalusos són divuitens i marquen la permanència amb sis punts més que la Real Sociedad B. Per tant, el Màlaga necessita amb urgència els punts i el Girona no es pot permetre ni un punt de relaxament. A més, els de Míchel arribaran al partit amb moltíssimes baixes, entre lesionats i sancionats.

On més baixes acumularà el Girona és al centre del camp. Ibra Kebé és baixa indefinida per lesió, Baena és dubte després d’abandonar la concentració de la selecció espanyola sub 21 amb molèsties, i Borja García, Terrats i Aleix Garcia estan sancionats. Això obligarà Míchel, que també està sancionat, a alinear un onze pràcticament inèdit i amb moltes variacions. Aquest escenari obre la porta de la titularitat a Víctor Sánchez, que després d’arribar lliure en el mercat d’hivern va debutar al camp de l’Almeria jugant els primers 22 minuts amb la samarreta del Girona. “Em vaig trobar molt bé, ràpid. Era un partit difícil, que estava bastant trencat en defensa i en atac. El més important era aconseguir els tres punts i això vam fer”, va comentar ahir el veterà migcampista en una roda de premsa, abans de posar-se a disposició del tècnic per ser titular tot i el llarg temps d’inactivitat. “Estic preparat per al que vingui. És veritat que fa molt que no jugo un partit sencer, entre la rescissió a Austràlia, haver-me estat entrenant individualment... És un temps llarg però ara em trobo bé i ja fa setmanes que m’entreno amb l’equip. Estic a punt per al que el tècnic cregui convenient”, va afirmar.

És aquí per això

L’arribada de Víctor Sánchez al Girona no va despertar una gran il·lusió a l’afició, i és que, després de més de sis mesos sense jugar, hi ha dubtes sobre quin pot ser el seu rendiment. De moment diumenge a Almeria va ajudar a mantenir l’equilibri al centre del camp, però tampoc se’l va veure gaire per com de boig estava el partit. Sigui com sigui, si Quique Cárcel i Míchel van decidir que la seva arribada sumava a la plantilla era per moments com aquest, en què l’experiència de Víctor Sánchez pot ser un valor afegit. “Soc un jugador amb experiència, amb molts partits a l’esquena. Intentaré ajudar l’equip quan sigui, jugant mitja hora o des de l’inici. Tant de bo pugui ser el màxim possible però el temps que sigui donaré el millor de mi”, deia ahir el de Rubí, que ha assumit aquest rol de veterà al vestidor: “La meva acollida ha estat molt bona. Ja coneixia alguns jugadors i tothom s’ha portat molt bé amb mi. Tinc experiència, porto molts anys als vestidors, i per això intento ajudar al màxim possible els més veterans en l’organització, i als més joves els intento aconsellar. Una xerrada sempre va bé.”

A més de l’experiència, l’altre valor de Víctor Sánchez és la polivalència, ja que també és una de les opcions per ocupar l’eix de la defensa el dia que no hi hagi algun dels tres centrals titulars. Demà, de fet, falta Santi Bueno, però les absències al centre del camp fan difícil pensar que si és titular ho serà a l’eix de la defensa, una posició que podria ocupar Juncà.

Ambició absoluta

Jugui de titular o no, Víctor Sánchez té clar que el de demà serà un partit d’allò més complicat per la necessitat de punts que té el Màlaga, però també és conscient que el fet de jugar divendres és una grandíssima oportunitat per pressionar els rivals. “Sabem que serà un partit molt difícil, el del Màlaga, perquè tenim moltes baixes i ells necessiten molt els punts. Hem guanyat quatre partits seguits i com és lògic cada vegada costarà més de mantenir la ratxa. Quan vas guanyant partits sempre estàs més a prop d’un dia no fer-ho. És un partit molt important perquè serà divendres i si guanyem ens posarem a quatre i després a veure què fan els rivals”, comentava ahir el migcampista del Girona, que s’afegeix al missatge que ha anat repetint el vestidor les últimes setmanes sobre la possibilitat de lluitar per l’ascens directe: “És un objectiu complicat perquè hem de guanyar molts partits. La nostra intenció és guanyar cada partit i si sumem els 27 punts que queden serà possible. Vol dir que no podem fallar i serà difícil, però és la nostra idea. El Girona és a segona A, però té un equip de primera i esperem que la temporada que ve hi sigui.”

LA VALORACIÓ

En el debut em vaig trobar molt bé, ràpid. Era un partit difícil i el més important era guanyar com ho vam fer
És cert que fa molt que no jugo un partit sencer, però fa setmanes que m’entreno amb l’equip i estic preparat per al que digui el tècnic
L’ascens directe és un objectiu difícil perquè no podem fallar, peròla idea és sumar els 27 punts
Víctor Sánchez
migcampista del girona

Mal record de la visita a La Rosaleda

El Girona rep demà el Màlaga en una situació ben diferent que quan va visitar La Rosaleda en la primera volta, i és que a Màlaga els gironins hi van anar en la cinquena jornada i van tenir una mala nit, i van perdre el tercer partit consecutiu per primera vegada (2-0) –també van enllaçar tres derrotes entre les jornades 8 i 10–, després del doblet de Paulino, que va marcar en els últims minuts de la primera i la segona part. En aquell moment els de Míchel encara estaven en procés de construcció, jugant amb el 4-3-3 que va intentar consolidar el tècnic madrileny en les primeres jornades sense èxit. Tot i que només Juncà i Stuani eren baixa aquell dia per lesió, jugadors com Borja García, Baena, Terrats i Santi Bueno, titulars habituals en moments importants del curs, van començar el partit des de la banqueta. Aquell dia Míchel, que demà tampoc es podrà asseure a la banqueta per sanció, va veure la primera vermella de la temporada per protestar per una agafada de la samarreta a Pablo Moreno que l’àrbitre no va assenyalar.

Dos partits de sanció a Borja García

El comitè de competició va sancionar ahir amb dos partits el mitjapunta del Girona Borja García, que va ser expulsat amb vermella directa diumenge al camp de l’Almeria. El madrileny ja estava assegut a la banqueta després de marcar el que va ser l’únic gol del partit quan, en el minut 89, va ser expulsat per protestar arran de les decisions polèmiques del VAR, que va convertir primer una falta fora de l’àrea en penal i que després va fer repetir el llançament un cop Juan Carlos havia aturat el primer. D’aquesta manera Borja es perdrà el partit d’aquest divendres contra el Màlaga a Montilivi (21 h) i també serà baixa per al partit al camp del Saragossa del diumenge 10 d’abril (16 h).

El comitè de competició també va confirmar ahir les sancions d’Aleix Garcia, Ramon Terrats i Santi Bueno, que seran baixa contra el Màlaga després de veure al camp de l’Almeria la cinquena groga de la temporada. La nota positiva és que ja no hi ha cap advertit de sanció i només Jairo i Nahuel Bustos són a dues targetes grogues de complir el cicle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)