Girona

El vestidor no abaixa el cap

La derrota de dilluns a Montilivi contra el Tenerife ha fet molt mal al Girona, que es veu amb només un punt de marge respecte al setè quan fa menys d’un mes el coixí era de set punts. A més, diumenge toca una visita complicada a El Molinón, on l’Sporting també tindrà la urgència de sumar. Per això és moment de no deixar-se endur per la por i afrontar els reptes amb confiança. “Estem centrats en el nostre objectiu. Durant la temporada hem passat moments difícils, com el fet de ser penúltims, i hem de valorar estar en posicions de play-off perquè ser-hi cada any és difícil. No hem de perdre la perspectiva. Després d’una derrota sempre sembla que tot trontolla, però no és així. Les sensacions contra el Tenerife van ser bones i hem de seguir així. Queden tres setmanes per donar-ho tot per acabar entre els sis primers, així que hem de digerir la derrota i preparar un partit que serà complicat corregint els detalls que es poden millorar”, valorava ahir en roda de premsa Bernardo, que com un dels veterans de la plantilla té clar quin ha de ser el missatge que ha de calar a la plantilla. “N’hem parlat amb els joves. No podem oblidar que som cinquens en la classificació i que molts equips voldrien estar en el nostre lloc. Ja ho hauríem signat quan estàvem en descens. Hem d’estar tranquils perquè l’equip juga bé i hem de seguir en aquesta línia independentment d’un mal resultat. Ens hem guanyat ser on som i ara el que hem de fer és rematar la feina”, va afirmar.

El colombià també va parlar per sobre de la polèmica de dilluns amb el penal sobre Arnau i el penal i gol fantasma de Stuani: “Nosaltres ens exigim estar al millor nivell i l’únic que demanem és que els àrbitres també facin la millor actuació possible.”

Contra el seu passat

El de diumenge a El Molinón serà un partit especial per al colombià, que va estar quatre cursos a l’Sporting i va assolir l’ascens a primera, abans d’anar al Middlesbrough, d’on va venir al Girona. “Conec el club i sé que ens trobarem una afició molt entregada al seu equip perquè els necessiten. Hi haurà un gran ambient perquè no s’esperaven estar així, però la competició va com va. Segur que serà un partit espectacular i per a mi serà especial per tot el que vaig viure en aquell estadi”, comenta Bernardo, conscient de la dificultat del matx. “Nosaltres sabíem que les últimes jornades serien determinants i en aquest cas és per assegurar el play-off. Haurem d’estar al nostre millor nivell i tenir efectivitat, perquè sabem la dificultat afegida que serà que ells es juguin la permanència”, conclou el jugador.

Sabem la dificultat afegida del partit a El Molinón. Haurem d’estar en el nostre millor nivell
Bernardo Espinosa
central del girona
Hem passat moments més difícils durant el curs. Ens hem guanyat ser on som i ara hem de rematar la feina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)