Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Aixecar-nos en un escenari com El Molinón seria molt bo”

L’ensopegada contra el Tenerife encara no l’ha oblidat ningú, però el Girona no pot fer res més que centrar-se en el duel al camp de l’Sporting i en l’objectiu d’assegurar-se la posició de play-off. “Crec que ens mereixíem guanyar contra el Tenerife. Vam fer un gran partit, ben jugat. L’equip està bé. Tenim tres partits, tres finals, i s’ha de guanyar. Crec que amb 70 punts arribarem al play-off i aquest és l’objectiu”, assenyalava Míchel en la roda de premsa prèvia, en què va demanar als seus que s’oblidin de la polèmica arbitral que ha marcat les últimes jornades. “La millor versió nostra és el que ens pot apropar. Tot el que passa al voltant, sempre hi ha gent que després ho reprodueix. L’únic que podem fer és seguir treballant en allò nostre. Tots ens podem equivocar, però sempre demanem que sigui dins de la neutralitat. Em preocupa més el joc, la nostra sensació per fer gol al rival. Podem fer moltes coses millor per guanyar partits”, va manifestar.

Lògicament Míchel, que no va confirmar si Samu Saiz tornarà a l’onze per l’absència de Baena, va condicionar el partit a la situació que també viu l’Sporting, exigit en la lluita per la permanència. “La realitat és que ells estan en dificultats i serà un partit de molta exigència. Han canviat l’entrenador. Amb Pitu Abelardo només tenim l’últim partit, tot i que el conec d’altres etapes. Quan tens una plantilla nova, tot canvia, i variaràs en funció dels recursos que tens. Només hem pogut analitzar el partit d’Osca. Podem entendre el que ens trobarem quant a l’ambient. No pensaven passar aquesta situació, i és dura. Necessiten a tothom, que es generi un ambient per ajudar l’equip. Crec que és el que ens trobarem. Hem de tenir molta personalitat. Hem d’estar centrats en el joc, i que l’ambient ens serveixi també de motivació. Després de perdre, aixecar-nos en un escenari així seria molt bo”, va assenyalar Míchel, que agraeix que el rival també tingui coses en joc. “Jo prefereixo que els rivals s’hi juguin coses. L’Alcorcón va guanyar 0-3 a Saragossa, no es mereixia perdre contra l’Oviedo, i nosaltres vam patir en la segona part. Diumenge, tots dos ens hi jugarem alguna cosa”, va assenyalar.

PRESSIÓ PER A TOTS

“Els dos equips ens hi jugarem alguna cosa i la veritat és que ho prefereixo”

L’AFICIÓ RIVAL

“Hi haurà un gran ambient però també ens ha de servir de motivació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)