Girona

Samu intenta pujar al tren

Samu Saiz va ser l’escollit per Míchel Sánchez a l’hora de rellevar Álex Baena en l’onze inicial contra l’Sporting. El madrileny va ser titular per primera vegada des que va ser substituït per Iván Martín en el minut 36 de la primera part en el duel contra el Màlaga a Montilivi. La reacció al canvi per part del mitjapunta li ha suposat perdre una posició en les preferències de Míchel en detriment del mateix Iván Martín. I Samu Saiz va intentar mostrar-se participatiu en el joc entre línies, però ho va fer massa lluny de l’àrea rival i en moltes ocasions d’esquena a porteria, on més li costa fer mal. L’exjugador del Leeds va sumar els 90 minuts –no ho feia des del 12 de febrer al Nuevo Zorrilla contra el Valladolid– i va denotar una lleugera falta de ritme preocupant per les altures de la competició i la importància i determinació que es pressuposen al jugador: “En la primera hem tingut mobilitat i hi havia moltes línies de passada. Ens ha faltat agressivitat en els últims metres, un aspecte que hem perdut en els últims partits. Ja pensem en el Mirandés, que serà un rival complicat, però nosaltres ens hi juguem molt”, comentava Samu Saiz després del partit.

L’atacant no va acabar d’aprofitar els seus minuts al camp en una segona part apagada, com la de la resta dels seus companys. “Qui ens hauria dit a l’inici del curs, quan estàvem a la cua de la taula, que a dues jornades del final dependríem de nosaltres mateixos. Vam tenir una gran ratxa de joc ja que en un curs tens alts i baixos, una cosa que forma part del futbol. Teníem marge i l’hem perdut, però ho hem de tirar endavant ja que queden dues finals per mirar de jugar un play-off que ens mereixem”, sentenciava el mitjapunta.

Ens ha faltat agressivitat en els últims metres, i això ho hem perdut en els últims partits
Samu Saiz
mitjapunta del girona
Teníem marge i l’hem perdut, però ho hem de tirar endavant ja que queden dues finals per mirar de jugar un ‘play-off’ que ens mereixem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)