Girona

Tots a la plaça del Vi

Celebració. El Girona i el Bàsquet Girona arribaran junts en rua al centre de la ciutat, on l’Ajuntament els farà una recepció oficial a les 8 del vespre. Després, cap a Montilivi i Fontajau

Sense restriccions per la pandèmia, avui hi haurà festa grossa a la ciutat de Girona, que no s’hauria pogut fer si l’ascens blanc-i-vermell hagués arribat en alguna de les dues anteriors finals de play-off. Ara n’hi haurà, i no serà només de l’equip de futbol, sinó que serà una celebració conjunta amb el Bàsquet Girona.

En un descapotable

L’autocar descapotable sortirà de Montilivi amb els jugadors del Girona, que se n’aniran cap a Fontajau a recollir els del Bàsquet Girona. Tots junts en el mateix bus, se n’aniran cap al centre, fins a la plaça del Vi, on hi haurà la tradicional recepció oficial a l’ajuntament de Girona. Serà el moment perquè els herois surtin al balcó i rebin l’ovació dels aficionats. La recepció a l’ajuntament està programada a les 8 del vespre. Després, els jugadors del Girona se n’aniran cap a l’estadi de Montilivi, on es tancarà la festa de celebració del retorn a primera divisió. En principi, els del Bàsquet Girona se n’aniran a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)