L’1x1 del Girona en la final del ‘play-off’ d’ascens

Per Oriol Robiró

Juan Carlos (90’)
Segur
Va acabar encaixant un gol, però poc més hi podia fer per evitar-lo. La resta del partit va transmetre molta serenitat a l’equip, i és que va blocar pràcticament tots els xuts a porteria del Tenerife.
santi bueno (90’)
serè
Més enllà dels minuts en què el Tenerife va collar de valent, va tenir un partit força plàcid, com gairebé tota la defensa. Com pràcticament sempre, va ser molt important en la sortida de pilota.
bernardo (90’)
mur
Fins al gol gairebé no va tenir participació, però després va ser imprescindible per defensar a l’àrea en els minuts que més va atacar el Tenerife, tot i que tampoc va poder fer gaire res per evitar el gol.
juanpe (90’)
amonestat
Va acabar amb una banya molt gran per un cop de cap amb Mollejo i va jugar condicionat per una groga matinera, però ho va saber gestionar a la perfecció, fins i tot tallant dins l’àrea alguna acció de molt perill
arnau (90’)
golejador
Si a algú se li pot retreure alguna cosa en el gol del Tenerife és a ell, perquè li van guanyar l’esquena, però ho va corregir de la millor manera possible marcant el definitiu 1-3. Partit i temporada brillant del juvenil.
pol lozano (90’)
necessari
Va tenir molt menys protagonisme que en el partit d’anada i això parla molt bé de tot l’equip. Tot i haver de recuperar menys pilotes, la seva presència al centre del camp va ser vital perquè l’equip tingués superioritat.
aleix garcia (90’)
assistent
Tenia en ment posar a prova el porter des de lluny, però ho va poder provar poc. Més enllà d’això va donar consistència al centre del camp i va tenir un paper destacat en les accions d’estratègia, assistint Arnau en l’1-3.
valery (90’)
treballador
En atac li va costar molt superar Shaq Moore cada vegada que es va acostar a l’àrea i va poder tenir poca transcendència, però es va fer un fart de pujar i baixar pel carril fent una tasca defensiva excel·lent.
álex baena (90’)
endollat
Des del primer minut va ser molt insistent anant cap a la porteria rival, fent el primer xut quan no s’havien jugat ni cinc minuts. Va demostrat tota la seva qualitat i va originar l’1-2 amb una centrada que va desviar José León a gol.
iván martín (18’)
lesionat
Pràcticament no va tenir temps d’entrar en joc, i és que en una de les primeres intervencions va rebre una entrada duríssima d’Àlex Corredera que li va lesionar un turmell. Va intentar continuar però no va poder.
stuani (90’)
capità
Després de fallar dos penals en un sol partit contra l’Alcorcón, ahir no va perdonar des dels onze metres. Era el dia per assumir responsabilitats i allà hi havia l’uruguaià per obrir el camí cap a l’ascens a primera.
samu s. (66’)
creixent
No va començar bé, amb moltes pèrdues, però es va anar entonant. A més, va treballar més que mai en tasques defensives.
Víctor S.(6’)
dur
Va saltar al camp amb una idea clara per donar consistència defensiva a l’equip. Va veure la groga per una dura entrada.
nahuel (6’)
refresc
Va sortir en els últims minuts per pressionar a dalt i buscar algun contraatac que no va tenir.
Jairo (1’)
testimonial
Va suplir Arnau en un canvi al final del partit amb l’objectiu de perdre una mica de temps.