Girona

Manix Mandiola continuarà a la banqueta de l’Olot

L’Olot ha anunciat aquest matí la renovació del tècnic Manix Mandiola per la temporada que ve a 2a divisió FEF. El basc, que va arribar en el tram final de lliga per intentar aconseguir l’ascens per la via directe però que finalment ho va aconseguir via el play-off d’ascens guanyant el filial del Tenerife en la final estatal –el seu balanç ha estat de cinc victòries, dos empats i tres eliminatòries de play-off superades–, viurà la seva segona temporada al conjunt olotí, aquesta vegada dirigint el projecte des de l’inici.

Mandiola de moment ja coneix els primers onze jugadors que formaran part de la plantilla de la temporada 2022/23, i és que el club ja ha tancat les renovacions de Carles Mas, Albert Blázquez, David Bigas, Èric Callís, Uri Ayala, Guillem Terma i Xumetra; i les incorporacions d’Urri (Figueres), Manel Busquets (Sant Andreu), Ferran Brugué (Badalona) i Arnau Forés (juvenil Olot).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)