Girona

Yan Couto és la segona novetat de la tarda

Girona El defensa brasiler, Yan Couto, torna al Girona després d’estar una temporada al Braga portuguès. És la segona incorporació, en forma de cessió, via Manchester City de la pretemporada

Després de la confirmació de Taty Castellanos, el Girona ha tornat a fer oficial un nou moviment. Es tracta de l’arribada de Yan Couto, futbolista brasiler que va vestir la samarreta del Girona la temporada 20/21. El jove carriler dret arriba cedit del Manchester City després d’haver jugat una temporada, també cedit, al Braga de la lliga portuguesa- Aterra a Girona amb un cartell de jugador amb molta projecció i que s’adapta a la perfecció al sistema de tres centrals que proposa Míchel Sánchez.

L’arribada de Couto, de 20 anys, donarà a l’equip més competitivitat a la banda dreta juntament amb Arnau Martínez i Valery Fernández. Una posició que estarà doblada de futbolistes juntament amb la davantera, Stuani i Taty, i la porteria, Juan Carlos i Ortolà.

Així doncs, el club anuncia la segona incorporació en una tarda per encetar l’apartat d’altes del retorn a primera divisió. Un apartat que pot ser que no s’aturi. L’ec capità de l’Espanyol, David Lopez està molt a prop de ser oficialment jugador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)