Girona

Miguel Gutiérrez, el sisè reforç del Girona

El Girona ha fet oficial aquesta tarda la sisena incorporació d’aquest mercat d’estiu. Després de Taty Castellanos, Yan Couto, David López, Yangel Herrera i Rodrigo Riquelme, el lateral esquerre Miguel Gutiérrez arriba a Montilivi procedent del Madrid. Ho fa en propietat i amb un contracte fins al juny del 2027, a canvi d’una quantitat que els dos clubs no han especificat, però els gironins obtindran només un cinquanta per cent dels drets del futbolista.

Miguel Gutiérrez, de 21 anys, s’incorpora al Girona després de deu anys de formació a les categories inferiors del conjunt madrileny, on va arribar-hi amb deu anys procedent del Getafe. Al conjunt blanc el lateral madrileny sempre va ser un dels jugadors amb més projecció i va fer el salt al filial la temporada 2020/21 a 2a divisió B. En els dos últims cursos, però, només ha acumulat 31 partits amb el Madrid Castella –en els que ha marcat tres gols–, i és que sempre ha estat en dinàmica del primer equip. De fet, ha arribat a disputar nou partits a primera divisió, sis d’ells com a titular, acumulant un total de 578 minuts. A més, compta amb la Champions League en el seu palmarès, i és que la temporada passada es va estrenar jugant 66 minuts en el duel contra el Sheriff.

Internacional amb la selecció espanyola sub-20, Miguel Gutiérrez arriba a Montilivi per cobrir una de les posicions en què els gironins anaven més curts d’efectius, el carril esquerre, on competirà de moment per un lloc amb Valery, tot i que es pot adaptar molt millor a la posició de lateral en cas de jugar amb quatre defenses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)