Girona

Míchel: “Me’n vaig satisfet amb la personalitat de l’equip, però trist pel resultat”

El Girona ha perdut un partit on ha dominat a un Betis en un gran estat de forma. Míchel Sánchez, expulsat al minut vint-i-un, ha sortit a roda de premsa per parlar del que ha passat a dins i a fora del camp. L’entrenador madrileny ha valorat positivament el joc de l’equip, però marxa dolgut per la derrota.

En línies generals

Míchel:“Ha estat un partit que mereixíem més. Els gols locals han estat dues accions puntuals. Primer de tot, un penal que no existeix. Els àrbitres ens van dir que no es xiularien aquestes accions i no ha ni intervingut el VAR.”

Sobre l’expulsió

“Li he demanat explicacions pel penal i, després d’una acció que ha xiulat fora de joc que no tampoc era, li he dit que semblava que anaven de verd. Demano perdó, però no he insultat a ningú. Estem en una situació incòmode que no mereixíem. Són dues accions que no es poden treballar; tant la pèrdua com el penal. L’equip ha fet un treball sensacional”, ha dit Míchel a la sala de premsa.

La decisió arbitral

“Estem a la mateixa lliga que tots els gran equips. Avui només hi veig un error, hi ha formes d’actuar i penso que hi ha àrbitres que son capaços de tractar amb tu. No m’he posat amb ningú ni he insultat a ningú. Un comentari lleig, ho reconec, però no he faltat el respecte a ningú més.”

Partit de detalls

“La falta de definició a dalt per mi no ha estat una cosa per preocupar-nos. L’errada la perdonem, l’intenció i creure amb nosaltres mateixos és el que ens permetrà estar a primera l’any que ve. Hem pogut dominar a un dels equips amb un estat de forma més bo de la lliga. Casi tot el partit he sentit que els superàvem. En el comput general el partit ha estat més a prop nostre que no pas d’ells”.

La calor de Sevilla

“Els horaris els marquen les televisions. Avui feia molta calor i el jugador ho pateix. Hi ha hagut un bon ritme, però pensem que l’espectacle milloraria amb un horari més acord a la temperatura d’aquesta ciutat”, ha dit el tècnic del Girona.

Sobre el Betis

“Només defensant al Betis era impossible. El seu joc ofensiu ens acabaria fent mal. Per guanyar havíem de marcar. Ho hem fet i hem estat a punt de fer-no algun més. El treball defensiu i ofensiu de l’equip ha estat molt bé. Hem tapat bé el seu joc des de darrere. Me’n vaig satisfet amb la personalitat de l’equip, però trist pel resultat”.

Samu Sáiz

“Els jugadors cometen errors, Samu ha de saber que hi ha partits que ens donarà la victòria. No hem pogut reaccionar a l’errada i la definició ha estat espectacular. No passa res, hem de seguir treballant i ser humils”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)