Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Juan Carlos (90’)
Concentrat
Va estar molt atent en les arribades dels locals i es va mostrar molt segur. A camp obert, ràpid i atent. En els gols, no hi va poder fer res. Va estar a punt d’aturar el penal. No va tenir gaires complicacions amb la pilota als peus.
arnaU (88’)
GOLEJADOR
Els carrils del Girona van funcionar. La banda d’Arnau va ser un actiu en atac durant tot el matx. En l’acció del gol, el jove jugador va definir sense pressió. Va estar molt actiu en el servei de pilota i traçant desmarcades a l’espai.
santi buen0 (90’)
Dominador
Un cop més, va estar imperial en els duels. El defensa uruguaià va saber contrarestar molt bé Canales i Borja Iglesias. Va estar segur en defensa i va tenir incorporacions a l’àrea rival. No va perdre cap pilota en la zona de creació.
bernardo (79’)
condicionat
El colombià va patir amb el joc de transició del Betis. Moltes vegades va perdre la marca i va cometre un penal molt dubtós. En el tall va estar bé, però Míchel va optar per canviar el dibuix i va ser substituït en un partit en què no va destacar.
juanpE (90’)
incòmode
El defensa canari va estar espès en el servei de pilota. No es va sentir còmode amb la pressió que va exercir l’equip de Pellegrini en el servei de pilota gironí. En els duels aeris tampoc va estar fi i no es va adaptar al ritme del matx.
migueL (90’)
Precís
Va entrar, de nou, en l’onze inicial i va fer un pas endavant ofensivament. Se li va demanar més profunditat i va poder completar centrades de qualitat. En l’acció del primer gol, va ser determinant per trencar línies amb pilota.
ORIOL romeU (90’)
Líder
Estava omnipresent als dos camps. En tasques defensives, es va fer un fart de tallar passades. Al camp rival, va seleccionar bé les arribades i va estar molt encertat en les accions de pilota dividida. Un altre bon partit de Romeu.
aleiX (88’)
brúixola
El d’Ulldecona va controlar el temps del partit en tot moment. Tret d’alguna imprecisió en la passada, Aleix va contribuir en el creixement de l’equip en la segona meitat. Va guanyar contra un Betis que va perdre el domini de la pilota.
RIQUELME (70’)
actiu
Va tornar a la banda esquerra i es va associar molt bé amb Miguel. Va saber trobar les zones d’intervals de la defensa per progressar amb pilota. No va tenir tanta presència a la zona de definició tot i tenir sempre una sortida vertical.
Taty (70’)
Oxigenador
L’argentí va fer un pas endavant i es va saber moure molt bé sense pilota. En l’acció del primer gol, genera molt bé l’espai arrossegant la marca de Pezzella i deixant Arnau sol. Va lluitar i va jugar molt bé de cara amb l’equip.
reinieR (90’)
irregular
Li va costar crear-se el seu propi espai. Carvalho el va fixar molt bé i no li va concedir marge d’error. Entre línies, va saber llegir bé la posició per rebre la pilota, amb la qual, però, no va poder progressar.
Samu s. (26’)
Espès
Va entrar i va perdre pilotes quan l’equip estava millor. Saiz no va estar encertat en el control i no va poder sumar en l’apartat ofensiu.
vallejo (26’)
Revulsiu
Va ser substituït per Taty i va ocupar la posició de nou. En l’última acció del matx, va marcar un gol en fora de joc per mala col·locació.
T. Villa (17’)
desapercebut
No va disposar de gaires accions per ajudar l’equip. En el tram final va estar marcat pel joc directe.
Y. COuto (8’)
descarat
En les accions en què va intervenir, va trobar l’espai per generar perill. Li va faltar l’encert amb la centrada.
J. roca (8’)
marcat
El de Camprodon no va tenir espais a la banda esquerra. Actiu i amb molta personalitat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)