Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Juan Carlos (90’)
batut
Va encaixar cinc gols i en algun dels quals hauria pogut fer alguna cosa més per evitar-los. És fàcil assenyalar-lo en la sagnia defensiva que està vivint l’equip en l’inici del curs i no és gaire just, però cal més d’un porter a primera.
Santi Bueno (90’)
multiplicat
L’uruguaià es va haver de multiplicar per tapar els forats que els companys no van saber ocupar. Dels tres centrals va ser el millor, tot i que costa dir-ho després d’encaixar cinc gols. Va acabar fos pels contraatacs finals.
Bernardo (90’)
fràgil
El colombià no va estar fi en el rebuig previ que va significar el 0-1. El central ja ho té, això: és expeditiu, poderós en el joc aeri, però amb pilota pateix. En el 3-4 també surt a la foto. El de Cali no va estar gens fi i va mostrar dubtes.
Juanpe (90’)
dubtós
No va ser el millor partit del canari, imprecís i clarament superat per Sorloth. En el 2-2 queda assenyaladíssim, ja que va sortir tard per deixar en fora de joc el noruec. Va jugar massa enfonsat i això generava dubtes als companys.
Arnau (90’)
correcte
Va haver de treballar de valent per aturar la progressió de Take Kubo, que iniciava el joc des de la seva banda. Això li va generar dubtes, que es va treure de sobre amb un golàs de cap, el segon consecutiu, que el fa ser pitxitxi.
Aleix Garcia (79’)
superat
Com Oriol Romeu, va estar envoltat de futbolistes que imposen respecte per la seva qualitat tècnica i el seu físic. Va treballar tant com va poder, oferint-se i sent, com sempre, l’executor de la pilota aturada dels gironins.
oriol romeu (90’)
rocós
Tots els rivals que topaven amb ell sortien perdent en els duels individuals. Va ajudar a tapar forats juntament amb Aleix Garcia quan l’equip més patia. En el servei de pilota, ell era el quart home iniciant la major part del joc.
Miguel G. (90’)
irregular
No va entrar tant en joc com en altres partits, però amb la pilota als peus transmet seguretat i confiança. Va tenir una bona ocasió, però també va fer la falta, potser innecessària, sobre Álex Sola que va acabar amb el 3-3.
Vallejo (54’)
fluix
Va estar molt desencertat provant diverses passades que no van trobar el company adequat. En la pressió semblava anar a destemps i en cap moment va trobar el seu lloc en la mitjapunta, tot i intentar-ho.
Ureña (11’)
profund
En el 3-5 va deixar l’esquerra a Kubo, la seva cama bona, que va encreuar la pilota davant del porter.
Riquelme (90’)
mag
En el minut 23, quan l’equip intentava reaccionar i espolsar-se l’espessor, va estripar el matx per iniciar una remuntada exprés gironina. Va fer una sotana a Zubimendi al vèrtex i va treure les teranyines de l’escaire dret de la porteria.
Taty (90’)
voluntariós
En el primer temps li va costar molt entrar en joc, tot i que no hi van faltar la seva entrega i pressió en el servei de pilota. En la segona, va créixer i va tenir l’encert, i la sort, de fer el 3-2 amb un xut sec des de la frontal de l’àrea.
Yangel (36’)
ineficaç
El veneçolà va sortir a la gespa just després del 3-2 de Taty per donar solidesa al mig del camp i va passar tot el contrari.
Valery (14’)
estèril
No va entrar gaire en joc i tampoc va poder revolucionar el matx per esgarrapar encara que fos un punt.
Y. Couto (11’)
inactiu
Va fer intents des de l’esquerra i va aportar una mica d’aire en l’atac, tot i que va ser insuficient.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)