Girona

Oriol Romeu: “Hem de trobar l’equilibri entre ser valents i no concedir”

El migcampista del Girona Oriol Romeu ha tingut una estrena prometedora com a blanc-i-vermell, disputant complerts els quatre partits que s’han disputat des que va aterrar a Montilivi el darrer dia de mercat, a més de marcar un gol en la victòria a casa contra el Valladolid (2-1). Aquest migdia el d’Ulldecona ha analitzat l’actualitat del Girona en roda de premsa, i aquestes han estat les seves declaracions:

Els gols encaixats

“És evident que contra la Real ens marquen molts més gols dels que veníem encaixant. No van ser tants els xuts que vam concedir però van entrar amb més facilitat, segurament perquè les ocasions eren de més perill. Contra l’Atlético haurem de vigilar perquè encara tenen més poder ofensiu. El que hem de fer és trobar l’equilibri de ser valents amb pilota però intentar no concedir tant, perquè no ens podem permetre marcar tres gols i no puntuar.

L’Atlético

“Probablement per plantejament serà diferent al partit de diumenge contra la Real Sociedad perquè era un equip que ens presssionava molt, mentre que l’Atlético se sent més còmode amb un bloc baix. Et dona més espais i és perilòs en les transicions. Hem de saber com atacar-los perquè no puguin córrer i que pateixin al seu camp. És un repte gran que ens motiva. Fins ara hem dit que s’havia jugat be i s’havien tret bons resultats però després de dues derrotes ara hem de demostrar que sabem conviure amb males ratxes i continuar rendint be.”

La derrota en la Champions

“Amb aquests equips si afecta és negativament pel següent rival, que som nosaltres, i és que segur que buscaran una reacció i els donarà una energia extra per treure un resultat positiu. Tenen jornades i partits important i sempre saps quan vas a un camp com el seu el que t’espera. El seu plantejament sempre serà guanyar i això farà que sigui un partit molt complicat. Si volem un bon resultat haurem de fer un molt bon partit.”

Les sensacions individuals

“Estic content. A mesura que sumo més minuts em sento millor. Segurament contra el Betis va ser el dia que em vaig trobar més a gust, perquè contra la Real sent un partit d’anades i tornades la feina del centre del camp es complica. Cada partit que disputem és una oportunitat per conèixer millor els companys. En el cas d’Aleix és fàcil jugar al seu costat perquè té un potencial enorme. Ell aporta més qualitat i jo la part més física. A més, ara tenim jugadors com Terrats o Yangel que també poden aportar molt.

Tres grogues

“Em preocupa i és una cosa que he de vigilar. Porto tres grogues en quatre partits i és un ritme massa elevat que no pot continuar així. Segurament a Anglaterra alguna d’aquestes me l’hauria estalviat per com són els arbitratges allà, però aquí només aixecant el braç i que el rival cridi a vegades ja és groga. N’he d’aprendre i m’he d’adaptar. És qüestió d’anar coneixent els àrbitres i com actuen. No puc deixar d’anar a les disputes perquè és la meva feina però he de saber fins a quin punt per evitar aquestes amonestacions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)