Girona

Una atracció més de Sant Narcís

Uns 2.000 aficionats van a Montilivi a veure l’entrenament de portes obertes del Girona dirigit per Míchel

Els futbolistes fan les delícies dels més joves en una jornada diferent i festiva per a tots

El Girona va fer el tradicional entrenament de portes obertes coincidint amb les Fires de Sant Narcís. El clàssic per festes de la ciutat només es va interrompre quan la pandèmia va esclatar amb força arreu del món, l’any 2020, fet que va obligar també a suspendre les mateixes fires de la ciutat. Els més joves van ser els grans protagonistes d’un esdeveniment que els permet apropar-se com mai als futbolistes de la primera plantilla. La tribuna principal de l’estadi i part del gol sud es van omplir amb uns 2.000 aficionats que van gaudir d’un breu i lleuger entrenament dirigit per Míchel Sánchez, a més d’un grapat d’activitats per passar un matí de Tots Sants diferent per a tots els presents. I és que, després d’empatar heroicament al Santiago Bernabéu, els jugadors gironins també van donar-se un bany de masses signant autògrafs sense parar a tothom qui ho demanava, fent-se les famoses selfies i participant en activitats amb els mateixos aficionats.

El club blanc-i-vermell va planificar per als més joves una diada atractiva amb diverses opcions disponibles ja a l’aparcament VIP dels dies de partit, just davant de l’entrada a l’estadi per la tribuna principal. Un circuit amb quadricicles, partits de futbol amb espai i porteries de reduïdes dimensions, partides amb videojocs, l’opció de fer parades sense por de fer-se mal en una porteria situada damunt d’un inflable, un futbolí humà, una zona habilitada per fer un concurs de tocs, la possibilitat de dibuixar o pintar-se la cara i una novetat: la possibilitat de pujar a l’autobús oficial amb el qual l’equip fa els desplaçaments per carretera a diferents llocs. Ja a dins de l’estadi, els seguidors gironins podien obtenir pòsters de la plantilla de l’actual campanya i ocupar les cadires més pròximes al terreny de joc.

Acabat l’entrenament, breu i de poca intensitat tot i que falten només tres dies per al partit de lliga contra l’Athletic Club (divendres a les 21 h a Montilivi), es van formar equips entre diversos jugadors i aficionats per fer un challenge. L’activitat consistia a demostrar les habilitats amb la pilota als peus per grups i passar l’estona més amena. En aquest punt, Riquelme va ser el més ovacionat pel públic, després d’introduir des del mig del camp una pilota a dins d’un cubell de les escombraries tombat damunt de la línia de gol.

Per acabar, els futbolistes es van apropar a la banda per fer les delícies dels més menuts. Ídols per a molts, els futbolistes del Girona van tenir la paciència de firmar cada un dels objectes que portaven els espectadors, a més de fer-se fotografies per enregistrar el moment.

Escalf en un moment clau

Encara amb l’eufòria d’haver esgarrapat un puntàs del Santiago Bernabéu, sobretot sostingut per com ho va fer l’equip, els de Míchel Sánchez van rebre una injecció de suport per afrontar els dos últims enfrontaments de lliga que queden abans que s’aturi la competició durant sis setmanes i mitja –també hi ha un partit de copa a Quintanar del Rey, el darrer de tots, el 13 de novembre a les 12 h–. Fer bo el punt contra el Madrid contra l’Athletic Club a casa i tancar, amb el millor regust possible, la competició visitant un tocadíssim cuer com l’Elx el següent dimarts 8 de novembre a les 19 h, serà clau per afrontar primer les vacances i seguidament la tornada a l’activitat amb un grapat d’entrenaments amb la millor moral i confiança possible i, el més important, lluny de la zona de descens, el que vol esquivar el club tant sí com no. Trencar la ratxa de set jornades sense vèncer és vital per a un Girona que per culpa dels errors puntuals i la debilitat defensiva va perdre les millors sensacions que li havia donat el seu joc grupal. En els dos darrers partits, coincidint amb la línia de quatre defenses, sembla que l’equip ha guanyat en estabilitat, solidesa i manté igualment la seva fortalesa a l’hora d’atacar.

El camí està marcat per a un equip de Míchel que ja sap que disposa de l’escalf i el suport de la seva afició i que ja divendres, en l’últim partit fins a final d’any –encara no hi ha data contra el Rayo–, intentarà oferir el millor regal possibles per les Fires de Sant Narcís, la victòria contra l’Athletic Club.

BONA AFLUÈNCIA

Els aficionats presents van ocupar la tribuna principal i la zona del gol sud

LES ACTIVITATS

Els partits en espais reduïts o les partides amb els videojocs van ser les de més èxit

CARA A CARA

Els jugadors van fer-se fotografies i van firmar tota mena d’objectes sense parar

ABANS DEL MUNDIAL

Després del punt al Bernabéu, l’equip vol seguir sumant contra l’Athletic (4-N) i l’Elx (8-N)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)