Girona

D’extrem, o per on calgui

Al Santiago Bernabéu, Yan Couto va encadenar per segon partit una posició en l’onze inicial del Girona. El brasiler va ocupar la posició d’extrem dret davant d’Arnau Martínez en una mena de fórmula per doblar laterals, tot i que ofensius, amb Miguel, i Valery davant seu, per l’esquerra. Si bé tant el brasiler com l’escalenc tenen un caràcter ofensiu i poden ocupar la posició d’extrem sense cap problema, els mecanismes defensius que van aportar i la solidaritat per generar sempre superioritat cada vegada que els jugadors del Madrid volien encara va afogar l’atac madrileny en benefici dels gironins. El de Curitiba va acabar substituït per una entrada de Kroos en la qual l’alemany va veure la primera targeta vermella de la seva trajectòria, ja amb 32 anys. Tot i el contratemps, el carioca treballa per arribar en condicions al duel de divendres contra l’Athletic Club, tot esperant si hi ha o no lesió en el fort cop que va rebre.

“Em sento bé jugant d’extrem, ja que puc atacar més i tinc més llibertat que no pas ocupant una posició més endarrerida. Jugaré on em digui el tècnic i intentaré ajudar l’equip en tot el que pugui”, va comentar el brasiler en la conclusió de la jornada festiva que es va viure a Montilivi ahir. Couto no era titular des de la tercera jornada –Arnau tenia molèsties al peu en l’inici del curs que li restaven possibilitats de jugar– i fins en la penúltima jornada contra l’Osasuna no va tornar a la titularitat, rellevant precisament el de Premià de Dalt. Al Bernabéu, els dos jugadors amb més projecció de l’equip van compartir la banda dreta amb brillantor: “Ens vam sentir bé amb l’Arnau. Junts vam defensar bé i junts també vam atacar bé. Vam fer un bon partit i si hem de tornar a jugar junts ho intentarem fer millor”, va dir Couto, que hi va afegir: “Estem molt feliços pel partit que vam fer a Madrid, sempre volem guanyar però el punt és valuós i l’intentarem fer més bo contra l’Athletic a casa.”

LES REACCIONS

Em sento bé jugant d’extrem, ja que puc atacar més i tinc més llibertat que no pas ocupant una posició més endarrerida, tot i que jugaré on calgui
Ens vam sentir bé amb l’Arnau. Junts vam defensar bé i junts també vam atacar bé
Yan Couto
extrem i lateral del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)