Girona

Contra l’Athletic va començar tot

El de demà serà tot just el tercer duel contra l’Athletic amb el Girona com a local, i és que tots dos equips només s’han vist les cares en els dos cursos anteriors en què els gironins van jugar en l’elit. El primer duel a Montilivi, el del curs 2017/18, va ser positiu per al Girona, que va guanyar per 2-0 amb un doblet de Stuani. En el segon, però, el Girona va perdre. Tot i que Stuani va avançar els gironins, Iñaki Williams i Raúl García van capgirar el resultat en la segona part i els gironins es van quedar amb les mans buides (1-2). Aquella derrota va marcar un abans i un després per als d’Eusebio, ja que va ser just en el moment que va començar la caiguda lliure que va dur l’equip al descens a 2a divisió A.

Abans d’aquell partit el Girona ja havia viscut una primera mala ratxa de només tres punts en nou jornades, que va arrencar precisament en el partit contra l’Athletic a San Mamés (1-0), però havia tingut una revifalla gràcies a la victòria al Bernabéu. De fet, després de guanyar el Leganés en la jornada 28 (0-2), els gironins eren dotzens amb 34 punts i tenien 9 punts de marge respecte al descens que marcava el Celta. A partir de la derrota contra l’Athletic en la jornada 29 amb remuntada inclosa, però, els gironins ja no van ser capaços d’aixecar el cap. Les sensacions van ser nefastes en els propers partits, perdent punts que estaven gairebé lligats i caient contra tots els rivals directes possibles, i és que els d’Eusebio només van ser capaços de sumar els tres punts en la victòria contra el Sevilla. No van ser suficients, ja que el Celta els va acabar avançant en la classificació.

L’objectiu d’aquesta temporada, però, és que es visqui el procés a la inversa i que un triomf contra l’Athletic a Montilivi enlairi l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)