Girona

Míchel: “Demà haurem de fer un bon joc amb pilota”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia del partit de demà a Montilivi davant l’Athletic Club.

Estat d’ànim de Míchel

“Estic bé. El més important és l’equip i el punt, a Madrid, és molt bo per l’escenari i per la imatge que va transmetre l’equip al Bernabéu. Estic content, però penso que he de fer millor les coses perquè l’equip estigui a una posició millor que la d’ara mateix”, ha dit Míchel.

Lesionats i novetats

El tècnic madrileny ha explicat les baixes pel partit de demà: “És dificil que en Yan Couto arribi al partit per culpa del fort cop que va tenir al Bernabéu i demà pensem que no arribarà. Borja, Ibra i Samu són les baixes. També Juanpe que arrossega molèsties al tendó d’Aquil·les”, ha repassat l’entrenador del Girona.

L’Athletic de Valverde

“Tenen un equipàs i estan fent les coses molt bé. Tan en atac com en defensa. Es l’equip que mes pilotes recupera en camp rival d’Europa. És el millor conjunt en la pressió ofensiva. Necessitem moltes línies de passada i jugar molt ràpid. La nostra circulació de pilota ha de ser molt bona i hem d’arribar moltes vegades a porteria”, ha dit Míchel. El tècnic madrileny també ha destacat el desplegament defensiu després de pèrdua de l’equip basc. Ha destacat que és “l’equip més intens de la lliga”.

Potència ofensiva

“En atac és un equip que quan recupera fa atacs ràpid, sobretot els germans Williams que són jugadors de molta velocitat. L’equip és vertival i nosaltres haurem de tancar bé els espais a darrere i viatjar junts”, ha argumentat el madrileny sobre les virtuts del rival de demà del Girona.

Alineació semblant a Madrid?

“Sí, és veritat que ens preocupa la verticalitat que tenen a dalt, però a casa volem ser un equip molt protagonista. Necessitem recueprar la pilota el més a dalt possible. Hem treballat les dues possibilitats; ser capaços de recuperar la pilota més lluny de la nostra porteria i si el rival surt amb la pilota ser capaços d’ajuntar línies i defensar a prop de la nostra. Per mi, el partit de demà és veure què farem amb la pilota nosaltres. Hem de fer un gran partit”, ha dit Míchel.

Posicions de descens

“Té molta importància ser-hi o no. Cada jornada que estem fora és molt bo. I més quan portem sis jornades sense guanyar. Demà voldrem continuar fora del descens i per això s’ha de guanyar”. El tècnic ha recordat que està lluny de la xifra de punts que va demanar al seu equip abans del Mundial. Eren 20 i actualment l’equip només podria arribar als 16 guanyant a l’Athletic a casa i a l’Elx a domicili.

Enrenou post Madrid

“Nosaltres només pensem que les jugades que es van veure al Bernabéu són clares. No hi ha més. Em preocupa el club, l’equip i som un club que respecte molt a tothom. Som així.”, ha conclòs amb el sarau post el partit davant el Reial Madrid.

El moment de Gazzaniga

“Paulo ha jugat molt bé en els dos partits, però només era un canvi de sensació. Vaig dir als jugadors l’altre dia que el més important no són els noms, el més important és que l’equip canviés la sensació. Tots els jugadors són molt importants i Juan Carlos també ho és. Ara juga Gazzaniga, però no és ni el millor ara ni el pitjor abans. Som un equip que és el més important. Independentment del jugador que estigui ara mateix de titular”, ha acabat la roda de premsa Míchel amb un posat alegre i, com és habitual, responent amb català a les preguntes formulades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)