Girona

E. Valverde

Tècnic de l’Athletic

“El Girona és un equip que mereix més”

Ernesto Valverde és prudent abans de la visita del seu equip a Montilivi davant el Girona. El tècnic basc va comparèixer ahir a la sala de premsa de Lezama: “Dani García és baixa, Iker Munian i Ander Herrerra, que va fer una part de la sessió d’ahir, són dubtes fins a última hora.”

El Txingurri també va tenir temps per elogiar el Girona de Míchel. “És un equip que ve de jugar molt bé, malgrat tenir una ratxa de partits sense guanyar. Han merescut fer més punts i és un equip que arriba bé a dalt i fa gols”, va dir Valverde hores abans de viatjar cap a Catalunya. Va concloure dient que “la lliga és llarga i a vegades et toca estar en situacions complicades”, tot fent referència a les posicions de descens que ha viscut el Girona.

El tècnic nascut a Viandar de la Vera espera un conjunt gironí semblant al del Bernabéu, amb la línia defensiva de quatre.

Dada significativa

“És una dada més, però significativa per a nosaltres. No ens hi fixem tant ja que va amb la nostra manera de jugar. Ara bé, ser l’equip que recupera més pilotes a camp rival d’Europa no sempre es tradueix en punts.”.

SOBRE LA LLIGA

“La dificultat és igual a tots els camps. Els rivals tenen tots molts arguments”

MATEIXA LÍNIA

“Som un equip que ens agrada tenir un ritme intens. Mirarem de trobar-lo”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)