Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El més important serà veure què fem nosaltres amb la pilota”

Després del gran punt aconseguit contra el Real Madrid, Míchel Sánchez sap a la perfecció que contra l’Athletic Club també serà un partit d’altes exigències. Sense anar més lluny, l’equip dirigit per Ernesto Valverde és un equip que destaca per un aspecte molt important. “Tenen un equipàs i estan fent les coses molt bé tant en atac com en defensa. És l’equip que més pilotes recupera en camp rival a Europa i és el millor conjunt de la lliga en la pressió ofensiva”, va explicar el tècnic madrileny.

Per guanyar el conjunt basc, Míchel és conscient de tot el que hauran de fer si no volen entrar en el terreny que domina més el conjunt de Valverde. “Necessitem moltes línies de passada i jugar molt ràpid. La nostra circulació de pilota ha de ser molt bona i hem d’arribar moltes vegades a porteria”, va dir Míchel. També va destacar el fet de no deixar de ser l’equip protagonista a Montilivi. “Voldrem recuperar la pilota com més amunt millor. Hem treballat les dues possibilitats: ser capaços de recuperar la pilota més lluny de la nostra porteria i si el rival surt amb la pilota ser capaços d’ajuntar línies i defensar a prop de la nostra. Per a mi, el més important del partit de demà és veure què farem amb la pilota nosaltres. Hem de fer un gran partit”, va sentenciar el de Vallecas.

Entre altres temes, Míchel va parlar sobre la pugna constant amb el descens: “Té molta importància ser-hi o no. Cada jornada que estem fora del descens és molt bo. I més quan fa sis jornades que no guanyem.” El tècnic va recordar que està lluny de la xifra de punts que va demanar al seu equip abans del mundial. Eren 20 i actualment l’equip només podria arribar als 16 guanyant l’Athletic a casa i l’Elx a domicili. Finalment, va aprofitar per tancar el debat en relació amb l’arbitratge del Bernabéu: “Només pensem que les jugades que es van veure al Bernabéu són clares. Res més. Som un club que respecta a tothom i ara pensem en l’equip.”

Per al partit d’aquesta nit, Míchel tindrà les baixes de Yan Couto, que no es va recuperar de la dura entrada de Kroos, i de Borja, Ibra, Samu i Juanpe, que arrossega molèsties al tendó d’Aquil·les.

LES CLAUS

“La circulació nostra ha de ser molt bona i hem d’arribar molt a la seva porteria”

AUTOCRÍTICA

“Estic content, però crec que he de fer millor les coses per estar més amunt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)