Girona

Míchel, protagonista del 10è Dia de l’Entrenador de la FCF

El tècnic del Girona Míchel Sánchez participarà en el 10è Dia de l’Entrenador que organitza l’escola i el comitè tècnic d’entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, dedicat a la formació d’entrenadors i entrenadores i que cada any reuneix a unes 500 persones. Aquest any l’esdeveniment es celebrarà el proper divendres 11 de novembre a partir de les 16h a l’Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, a l’Hospitalet de Llobregat. Míchel serà un dels ponents convidats i la seva ponència portarà el nom de Relacions ofensives en l’equip. El tècnic blanc-i-vermell estarà acompanyat per David Porcel, Néstor Salmerón, Juan Carlos Balaguer, Santi Pou i Dani Villar, membres del cos tècnic del Girona.

Altres ponents confirmats per la cita de la setmana que ve són Mauricio Pochettino, Roberto Olabe (director de futbol de la Real Sociedad), i els seleccionadors espanyols femenins Sonia Bermúdes i Kenio Gonzalo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)