Girona

A Elx, per deixar enrere un rival

El Girona va sumar tres punts vitals per continuar per segona setmana consecutiva fora del descens. De fet, els gironins van fer un pas de gegant per mantenir-se fora de les brases ja durant tota l’aturada del mundial –del 13 de novembre fins als darrers dies de desembre–, un aspecte clau per treballar amb tranquil·litat, fer vacances i continuar perfeccionant els mecanismes tàctics i tècnics de l’equip. I és que cap dels equips que té per sota va aconseguir el triomf en la jornada d’ahir. L’Elx, el cuer i proper rival dels de Míchel (dimarts a les 19 h) va perdre al Nuevo Zorrilla contra el Valladolid (2-1) i va quedar-se ja a set punts de la permanència. El Cadis va empatar a zero al camp del Getafe i continuarà una setmana més en descens tot i que ha perdut només un partit dels últims vuit –a Vallecas (5-1)–; i el Celta, amb la derrota a Balaídos contra l’Osasuna (1-2), es manté en la zona calenta. Els gallecs tenen els mateixos punts que els gaditans, són el primer equip que se salvaria i, juntament amb l’Elx, els únics que han jugat la carta del canvi a la banqueta.

“A Elx sabem que hem de sumar els tres punts per poder acabar abans de l’aturada en una zona tranquil·la. Ja pensem en el partit al Martínez Valero per mirar d’allargar el bon moment”, va explicar Aleix Garcia, conscient, com la resta de la plantilla, que plantar-se amb setze punts abans de les sis setmanes sense competició i deixar el cuer a dotze punts seria crucial. Tot això tenint en compte que el Cadis visitarà el Bernabéu (dimecres a les 21.30 h) i el Celta l’exigent Rayo (dimecres a les 19 h). Al Sevilla ningú el veu en la lluita per evitar el descens però actualment és penúltim, avui visita el Betis en el derbi andalús i acaba rebent la Real (dimecres a les 19 h).

L’OPORTUNITAT

Derrotant l’Elx, el Girona podria augmentar a dotze el marge amb el cuer

DE MOMENT, BÉ

Ni el mateix Elx, ni el Cadis, ni el Celta, tres dels quatre últims, van guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)