El Girona no perdona el cuer i surt del descens

Divisió d’honor juvenil. Els de Sergi Mora superen amb claredat l’Europa

Girona 3 Europa 0

GIRONA:Lucas Garcia, Biel Borra, Antal, Roger Molas (Jordi Bas, 62’), Jan Jiménez, Selvi, Iker Almena, Celma (Enric, 75’), Albert Garcia, Mousta (Ignasi Quer, 62’) i Jastin (Luka, 62’).EUROPA:Burgos, Sergi Batuecas (Curiel, 70’), Sergi Basard, Hugo (Enzo, 46’), Viera, Martí, Albiol, Pereira (Colom, 70’), Vicens (Salgado, 78’), Willy i Plaza (Vilarrasa, 46’).GOLS:1-0 (9’) Mousta. 2-0 (35’) Mousta. 3-0 (43’) Iker Almena, de penal.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als locals Roger Molas, Antal i Ignasi Quer; i als visitants Enzo i Martí.COMENTARI:El juvenil del Girona surt de la zona de descens després d’una victòria important i necessària contra el cuer, l’Europa, a Vilablareix. Els de Sergi Mora, que la setmana que ve visiten el líder, el Saragossa, havien de trencar una ratxa de quatre jornades sense guanyar i ho van fer després de decidir el partit en una bona primera part. Tot i un ensurt inicial i que els visitants van demanar un penal en el minut 20’, el domini del joc en la primera part va ser absolutament dels blanc-i-vermells, que van tenir ocasions fins i tot per signar un marcador més ampli. El primer gol no va tardar a arribar, quan en el minut 9 Jastin va protagonitzar una bona jugada individual que va finalitzar ell mateix amb un xut des de la frontal per marcar l’1-0. Després de desaprofitar bones ocasions, amb un pal inclòs, en el tram final de la primera part va arribar la sentència. Primer Mousta va fer el 2-0 culminant un contraatac que havia conduït Jastin (35’), protagonista del partit, i després Iker Almena va fer el 3-0 transformant un clar penal que havia provocat ell mateix (43’). Amb el 3-0 en el marcador la segona part no va tenir gaire història, i menys quan l’Europa no va aprofitar la primera i única bona ocasió que va tenir en els primers minuts després de la represa.