Girona

Jorge Almirón deixa la banqueta de l’Elx abans de rebre el Girona

El secretari tècnic Sergio Mantecón assumirà el càrrec en el partit de demà contra els gironins

El Girona visita demà el cuer de la lliga, l’Elx, que viu moments molt complicats després de sumar només 4 punts en les primeres tretze jornades. Tant és així que el fins ara tècnic del conjunt il·licità, Jorge Almirón, ha deixat el càrrec aquest matí per decisió pròpia. “Ha decidit donar un pas al costat com a entrenador del primer equip”, diu el comunicat que ha penjat el club. De moment, de manera interina, qui assumirà el càrrec és el secretari tècnic del club Sergio Mantecón.

Almirón, que està representat pel propietari del club Christian Bragarnik, ha durat només cinc jornades, i és que va arribar a la banqueta en la jornada nou i només ha estat capaç de sumar dos punts dels quinze possibles amb els empats contra el València i l’Espanyol, tots dos a dos gols. Abans d’Almirón ja s’havien assegut a la banqueta Francisco, que va ser destituït en la setena jornada, i Alberto Gallego, que va assumir el càrrec de manera interina abans de l’arribada de l’argentí. D’aquesta manera, Sergio Mantecón es convertirà demà en el quart tècnic del conjunt il·licità en només 14 jornades de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)