Girona

Mantecón, el quart tècnic per a l’Elx

El rival del Girona tindrà el quart entrenadora d’aquesta temporada. Després de sumar quatre punts en tretze partits, l’Elx ha vist com el seu entrenador, Jorge Almirón, va presentar la seva dimissió per dirigir el conjunt il·licità. El tècnic argentí ha ocupat el càrrec d’entrenador del primer equip durant tan sols cinc partits i només ha aconseguit dos empats, tots com a visitant, al camp de l’Espanyol i del València. Abans, l’Elx havia iniciat la temporada 2022/23 amb Francisco –exentrenador del Girona–, que va ser destituït a la jornada set amb un punt. El va suplir Alberto Gallego, tècnic interí provinent del filial de l’Elx.

Mantecón, el següent

Sergio Mantecón serà qui dirigirà el partit d’aquesta tarda al Martínez Valero.El fins ara secretari tècnic del club va comparèixer a la sala de premsa per apagar el foc esportiu i fer una prèvia pel partit davant del Girona. “És un rival complicat, però l’equip competirà i quan ho hem fet sempre hem merescut puntuar. Estic molt confiat que donarem la cara i que tindrem moltes opcions de guanyar”, va dir l’exfutbolista. El madrileny també va apel·lar al fet de jugar a casa i davant de l’afició. “Tots volem veure l’equip a primera l’any que ve, ara toca ajudar i tirar endavant”, va concloure Mantecón.

ALMIRÓN PLEGA

Va decidir ahir fer un pas el costat i pren el relleu el secretari tècnic

EL QUART

Mantecón agafa el càrrec després de Francisco, Alberto Gallego i Jorge Almirón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)