Girona

L’aturada, amb cinc punts de marge sobre el descens

Més enllà de dinàmiques positives o dels moments dolços que travessa, el Girona va saber ahir que estarà les pràcticament set setmanes que romandrà aturada la competició amb cinc punts de marge respecte del descens directe a segona A, les posicions a evitar tant sí com no. Gràcies als tres punts sumats en l’última jornada contra l’Elx, els gironins van deixar el cuer, precisament el conjunt il·licità, a dotze punts de distància, un bon grapat de punts. L’equip dirigit per Míchel ha vist com sis dels set equips que té ara al darrere no han guanyat els seus partits –només ho ha aconseguit l’Almeria, que l’iguala a setze punts–, un fet que deixa la plantilla amb un marge de cinc punts respecte al divuitè, el primer equip que enfilaria el camí cap a segona.

En els partits de la jornada d’ahir, que tancaven la lliga fins al 31 de desembre, el Celta va esgarrapar un punt de Vallecas (0-0) que li va servir per sortir del descens i enviar-hi el Sevilla, tota una sorpresa negativa. Els gallecs han sumat només dos punts dels últims 21 possibles i l’arribada de Carvalhal en substitució de Coudet no sembla haver reactivat la plantilla.

El Cadis va tancar la jornada al Santiago Bernabéu, on havia puntuat en les últimes dues visites. Els de Sergio González no van poder sumar cap punt i romandran tota l’aturada en una zona de descens que no han deixat d’habitar des de la primera jornada de lliga. Els gaditans van perdre contra el Madrid tot just el seu segon partit en les últimes vuit jornades, però el seu pèssim inici de curs –cap punt dels quinze primers en joc– els continua condemnant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)