El Girona agafa aire

Futbol. Divisió d’honor juvenil

Girona 2 Ebre 0

GIRONA:Gerard, Aznar (Mamadou, 76’), Antal, Pedroza, Borra, Selvi, Almena (Quer, 85’), Calvete (Enric, 61’), Albert Garcia (Luka, 61’), Iker Vázquez (Jan, 76’) i Jastin.EBRE:Sisamon, Tapias (De Diego, 46’), Pradillos (Charneca, 46’), Rubén Pérez, Cortés, Gutiérrez (Redondo, 71’), Lobato, Pregrina, Duato, Víctor Fernández (Sesma, 53’) i Delgado (Conte, 53’).GOLS:1-0 (30’) Jastin. 2-0 (44’) Iker Vázquez.ÀRBITRE:Cartiel Arasa.T.G.:Luka; Rubén, Víctor, Gutiérrez i Cortés.COMENTARI:El Girona de divisió d’honor juvenil, necessitat de punts per sortir de la zona de descens, va agafar aire contra l’Ebre, un rival més enfonsat. El conjunt de Sergi Mora va deixar encarrilat el partit en una primera meitat que, amb una mica més d’encert, hauria acabat amb golejada. Albert Garcia va tenir les dues primeres ocasions, just abans de l’única dels visitants. La insistència va tenir premi en un xut de Jastin, assistit per Selvi. Iker Vázquez en va tenir una altra de clara abans de fer el 2-0, en robar la pilota i superar el porter per dalt (44’). El Girona hauria pogut fer el tercer al començament d’una segona part amb poca història. L’Ebre només va tenir una ocasió, ja en el minut 93.