Girona

El Girona programa un amistós contra l’Osasuna a La Vinya

El Girona continua perfilant el període de preparació abans no es reprengui la competició, aturada per la disputa del mundial, i ha anunciat que disputarà un tercer partit amistós contra l’Osasuna a les instal·lacions de La Vinya, on habitualment entrena. El matx entre els dos equips, que ja es van enfrontar en la lliga el passat 23 d’octubre, es jugarà el 14 de desembre a les 11 del matí i serà a porta tancada.

El club blanc-i-vermell ja havia anunciat dos amistosos més contra l’Standard de Lieja (el 8 de desembre) i el Niça (el 10 de desembre) durant l’estada que iniciarà el diumenge a Estepona.

D’aquesta manera, la plantilla dirigida per Míchel Sánchez ja té ben encarrilada la nova fase de preparació i evolució, i és que, el dijous 22 de desembre tornarà la competició oficial amb la segona eliminatòria de la copa del rei contra el Cacereño (a les 19h) i el dijous 29 de desembre la lliga amb el partit corresponent a la quinzena jornada contra el Rayo Vallecano a l’estadi de Montilivi (a les 17h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)