Girona

Montilivi no té por del fred

Girona. L’afició respon a la crida i l’estadi signa el primer ple de la temporada amb 13.402 espectadors, més que en el curs 2017/18

En la prèvia del partit Míchel va deixar clar que esperava tenir el màxim suport de l’afició en el partit d’ahir contra el Barça i els aficionats del Girona no van fallar al seu equip. De fet, es van veure moltes menys samarretes blaugrana que les que s’havien vist en els anteriors partits contra el Barça a Montilivi les temporades 2017/18 i 2018/19, cosa que feia certa por abans del partit. Hi va ajudar que el club es va posar dur amb el tema de la revenda d’entrades i només els socis van tenir accés a les entrades, perquè tenien prioritat i van esgotar amb molts dies d’antelació totes les entrades disponibles.

La xifra d’espectadors és de les que fa patxoca, i és que ahir a Montilivi hi van assistir 13.402 espectadors, vorejant gairebé el ple absolut, perquè la capacitat de Montilivi actualment és de 13.500 espectadors. Lògicament, és la millor entrada de la temporada a l’estadi, superant amb escreix els 12.217 espectadors que hi va haver en el partit contra la Real Sociedad, que era la millor entrada de la temporada fins ahir. A més, suposa la sisena vegada que Montilivi supera els 13.000 espectadors en la lliga, després dels dos partits disputats contra el Real Madrid i el Barça en l’anterior etapa a primera divisió i el partit contra el Llevant en què es va certificar el descens a segona divisió A.

De fet, l’entrada d’ahir a l’estadi de Montilivi va ser millor que la del primer Girona-Barça de la història a primera divisió, la temporada 2017/18, ja que en aquella ocasió la xifra d’espectadors es va quedar en els 13.305, i no es va quedar gens lluny de la temporada següent, quan hi van assistir 13.649 espectadors en un moment en què la capacitat de Montilivi era de 14.500 espectadors.

El mèrit d’aquestes xifres és doble, ja que sense cap mena de dubte el d’ahir va ser el partit de la temporada disputat amb més fred a Montilivi, i és que la sensació tèrmica era gèlida. Aquest factor, però, no va impedir que l’afició no deixés d’animar el Girona en tot moment, posant més pressió al conjunt barcelonista en els minuts finals. “L’afició ha estat meravellosa i en els últims minuts, quan hem arriscat, ens ha ajudat. Espero que estiguin orgullosos del nostre equip, tot i que és una llàstima que no els hàgim pogut regalar com a mínim un empat”, va comentar Míchel en la roda de premsa posterior al partit.

Trobada de juntes i amb empreses

L’habitual dinar de directives es va fer al Castell de Sant Gregori, on els propietaris del Girona –Ferran Soriano en representació del City, Marcelo Claure i Pere Guardiola– van rebre la junta blaugrana, que a més de la comitiva habitual encapçalada per Joan Laporta tenia el director esportiu, Jordi Cruyff, i el de futbol, Mateu Alemany. El Girona va aprofitar la cita d’ahir per convocar-hi prèviament diverses empreses, a les quals va explicar el seu projecte. En aquesta trobada, també hi va participar Jaume Roures, president de Mediapro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)