Girona

“El Girona té una gran facilitat per marcar gols”

Andoni Iraola Entrenador del Rayo

El tècnic del Rayo Vallecano, Andoni Iraola, va atendre els mitjans madrilenys per valorar el proper partit del seu equip contra el Girona. Els de Vallecas encadenen cinc jornades sense vèncer i tres partits sense fer gol: “Necessitem el nostre millor nivell per guanyar. Portem cinc partits sense sumar els tres punts i el grau d’exigència ha de ser alt per poder créixer. Estem mantenint el nombre de centrades i arribades però fa tres partits que no marquem. Així és complicat i contra el Girona, per guanyar, haurem de fer-ne més d’un ja que ens enfrontem a un rival que té molta facilitat per marcar. És cert que també li han fet molts gols però contra ells solen ser partits amb gols”, explicava el basc. Sobre el Girona hi afegia: “Té diversos registres però sap a què juga. Intenta tenir superioritat per dins, amb els extrems o amb els laterals i haurem de fer ajustos. El nivell del rival és molt alt i haurem de fer un gran partit per guanyar i posar-li les coses complicades.”

Iraola va accentuar la qualitat dels jugadors ofensius del conjunt gironí que estan jugant darrerament. “Els tres de dalt del Girona són jugadors amb molta qualitat i no serà un partit senzill pel que fa als duels individuals que es puguin donar. Riquelme, Tsygankov, Taty –que el coneixia de la MLS– són jugadors molt bons i és normal que facin gols. El problema és que tenen més amenaces i entenc que ells deuen pensar el mateix de nosaltres”, va explicar un Iraola que encadena el tercer curs amb els madrilenys –ja hi era en la final del play-off contra el Girona.

DEL GIRONA

“Té diversos registres i sap a què juga. Intenta tenir superioritat per dins”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)