Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Havia dit que era impossible el 0-0”

El Girona ha empatat aquesta temporada al Santiago Bernabéu i al Camp Nou, i a més ahir deixant la porteria a zero per primera vegada a domicili aquest curs. Lògicament, el de Vallecas no podia estar més feliç. “Havia dit que era impossible empatar a zero aquí. No ho havíem fet en tota la temporada...”, deia Míchel en la roda de premsa amb un somriure sorneguer, molt feliç també per la manera com es va aconseguir el resultat: “El que més m’agrada és que no hem deixat la porteria a zero tancant-nos al darrere, sinó que hem tingut personalitat jugant al nostre joc. Els hem sortit a buscar i la sensació que tinc és que en els primers minuts els dos equips podríem haver marcat, perquè nosaltres també ens hem exposat i hem tingut pèrdues que han costat ocasions clares. No hem xutat a porteria però hem tingut ocasions de perill. Quan hem pogut pressionar ho hem intentat, tot i que és difícil, i en els moments en què ens han tancat al darrere, cosa lògica per la seva qualitat individual, hem defensat bé els espais i sobretot hem estat molt bé en la defensa de l’àrea. Ens han xutat molt, però només tres vegades a porteria.”

Tot i que una victòria no hauria estat del tot sorprenent veient el guió del partit, Míchel va donar el punt per més que bo. “He patit molt. Al final nosaltres hem intentat proposar i fer el nostre joc, però sabem el potencial que té el Barça i lògicament et fa patir molt, i ja s’ha vist al final. Tot i això és veritat que hem tingut ocasions molt clares”, va valorar el tècnic blanc-i-vermell, que no vol pensar gaire en la situació en la classificació després d’ampliar l’avantatge a vuit punts respecte al descens: “Encara queda molt. Són deu partits per jugar i el que és realment important són les sensacions, que són bones, i el dia a dia. Tenim un punt més, però volem continuar sumant.”

Míchel, que va elogiar molt el partit d’Oriol Romeu i Arnau, va confessar que Borja García va ser substituït perquè té una fractura al peu.

EL COM

“No hem deixat la porteria a zero per haver-nos tancat, sinó tenint molta personalitat”

EL PUNT

“Encara queda molt i el que importa és que les sensacions són bones”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)