Girona

El zero menys esperat

El Girona va aconseguir al camp del Barça la primera porteria a zero del curs a domicili. I segurament, en el partit menys esperat, ja que al davant hi tenien un dels equips amb més potencial ofensiu del campionat. De fet, el mateix Míchel va admetre que havia dit als seus jugadors que mantenir el zero seria impossible, un fet que l’obligarà a pagar alguna cosa a la plantilla, com ell mateix va reconèixer en sala de premsa. Un dels futbolistes que van estar a un nivell més elevat en la parcel·la defensiva va ser David López, que juntament amb Santi Bueno van controlar molt bé Lewandowski i Ansu Fati, els més habituals a la seva zona d’influència: “Aconseguir la porteria a zero contra un equip com el Barça és per estar contents, és un rival que està acostumat a fer molts gols i, sobretot, com a local. Sempre volem deixar la porteria a zero i ho treballem, però no és fàcil. Tenim una manera de jugar alegre i arrisquem en situacions, això ens fa estar exposats habitualment”, deia David López, un fix en l’eix defensiu de l’equip dirigit per Míchel sempre que ha estat en forma.

“Després dels tres punts contra l’Espanyol molta gent ens deia que havíem d’anar al Camp Nou a gaudir, però la reacció de l’equip ha estat molt bona i teníem clar que veníem a guanyar”, explicava l’exjugador de l’Espanyol a la zona mixta de l’Spotify Camp Nou, que hi afegia: “El punt ens segueix reforçant en la teoria que ens va bé jugar contra els equips de la part alta. Tenim grans jugadors amb una barreja d’experiència i joventut que aporten il·lusió i frescor. Estem portant a terme la idea del tècnic, l’hem assimilada molt bé i la gestió del grup és molt bona.”

El central, que n’ha vist de tots colors al llarg de la seva carrera, té clar que no s’han de fer volar coloms tot i la situació relativament còmoda de l’equip: “Fins que no sigui matemàtic, l’experiència em diu que hem de seguir sumant i no pensar en res més. Contra l’Elx afrontem una nova oportunitat i és un partit molt important per nosaltres”, concloïa.

LES REACCIONS

L’experiència em diu que hem de seguir sumant i no pensar en res més. Contra l’Elx afrontem una nova oportunitat i és un partit important
Aconseguir la porteria a zero contra un equip com el Barça és per estar contents
David López
central del Girona

MÍCHEL

El tècnic va admetre als seus jugadors que mantenir el zero seria impossible
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)