Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de fer un pas endavant amb la pilota”

Míchel va comentar les baixes del conjunt gironí per rebre el Vila-real: Borja García, Aleix, Ibra, Toni i Oriol Romeu, que es perdrà el primer partit des que vesteix la samarreta del Girona. Per contra, l’equip recupera Joel, Yangel i el Taty. El tècnic en va parlar en la prèvia del matx.

“Tinc molt clar qui jugarà al lloc de Romeu. Pot ser David López que l’avanci, també Arnau, Atero i Yangel, tot i que porta tres mesos fora dels terrenys de joc”, va dir Míchel, que també va deixar oberta la porta de Stuani tot i el retorn del Taty. “Sobre Terrats, en l’aspecte personal, estic molt content, però no sé si serà el seu últim partit amb el Girona perquè té contracte amb nosaltres tot i la clàusula que poden fer efectiva. Sempre ha tingut la nostra confiança i és veritat que ell demanava més minuts”, va raonar el de Vallecas.

“Els dos equips són els que més punts hem fet en les darreres quatre jornades. Concretament 10 punts. Dintre del meu pla de partit, confiava que hi hauria Parejo i al final no hi serà per targetes. Hem de fer un pas endavant amb la pilota respecte a la Ceràmica.”

“Aquesta és la meva millor temporada com a entrenador. Tinc una estructura bona al meu voltant i en Quique m’ha fet millor entrenador. No penso en cap altra cosa que no sigui el Girona. L’any que ve serà millor que aquest”, va concloure Míchel, que va recordar que l’objectiu principal són els 53 punts.

LES NOVETATS

“Yangel, Taty i Joel Roca són les novetats; tots tres estan a punt per jugar”

FUTUR A GIRONA

“No penso en cap altra cosa que no sigui el Girona; l’any que ve serà millor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)