Girona

Un canvi radical

El Girona presenta la primera indumentària del curs 2023/24, amb un disseny que fuig del clàssic tot i les franges verticals

Els de Míchel vestiran la nova samarreta diumenge contra el Betis a Montilivi

Acostumat a estar immers en lluites a vida o mort, esportivament parlant és clar, el Girona sempre ha estat dels últims equips a planificar la temporada següent. Tant a l’hora de confeccionar la plantilla, com en el tema d’abonaments, com en una cosa tan simple com la presentació de la indumentària de cada temporada. Aquest any, però, tot és diferent a Montilivi. O, més ben dit, al cor de la ciutat de Girona. I és que el club gironí va oficialitzar ahir quina serà la pell dels blanc-i-vermells la temporada que ve a primera divisió. I l’acte de presentació, com no podia ser d’una altra manera, es va fer a la botiga que el Girona va inaugurar el passat 5 de maig al centre de la ciutat, a la rambla de la Llibertat, on ja es pot adquirir la nova samarreta –té un preu de 80 euros–. Posats a anar aviat, el Girona no esperarà a estrenar la nova indumentària un cop ha vist la llum, perquè l’equip la vestirà diumenge a Montilivi en el partit contra el Betis, l’últim de la temporada a casa.

Impactant

Des de la temporada 2018/19, quan el Girona va sorprendre tothom amb una samarreta amb franges diagonals, la primera indumentària dels blanc-i-vermells ha anat intercalant un curs amb un disseny clàssic i un altre de trencador. Després del polèmic, però finalment ben rebut disseny d’aquest curs amb franges verticals i horitzontals a la vegada, la indumentària del curs 2023/24 havia de ser clàssic, però el cert és que no ho acaba de ser.

El que sí que entra dins el model clàssic de la primera indumentària del Girona és que les franges de la samarreta tornaran a ser verticals; en aquest sentit no hi ha sorpreses. On sí que es trenca el model clàssic, però, és en la distribució d’aquestes franges, perquè el Girona ha apostat per un disseny en què el repartiment del vermell i el blanc no és uniforme. Als laterals la samarreta és completament vermella, mentre que a la part central hi predomina el blanc, amb només tres franges vermelles. Les dues dels costats, força primes, semblants a la mida de la samarreta del curs passat, i la del centre, molt fina. Una altra novetat de la samarreta és que, a diferència d’aquesta temporada en què els acabats eren de color negre, el Girona recupera els acabats de color blau, com fa dues temporades, inclòs el logotip del patrocinador principal, Gosbi. Per acabar, el coll de la samarreta serà acabat en punta, i no rodó com ho era el d’aquest curs.

El disseny de la samarreta del Girona no és l’única novetat per a la temporada 2023/24 en la indumentària gironina, ja que en sintonia amb els acabats de la samarreta, els pantalons tornaran a ser de color blau com els del curs 2020/21 i com ho havien estat històricament. Les mitges, que aquest curs eren vermelles, també canvien, i seran completament blanques.

El Girona ja té una pell nova, però per saber com seran la segona i la tercera indumentàries de la temporada 2023/24 encara s’haurà d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)