Girona

El discurs no es mou ni un mil·límetre

Girona. El president, Delfí Geli, admet la decepció que suposa no jugar a Europa, però marca de nou l’objectiu de la permanència

El Girona comença a girar full de la temporada 2022/23, que ha deixat unes grans sensacions malgrat haver vist com s’escapava la classificació per a la Conference League en les últimes jornades. “Ha estat una temporada molt bona, en què ens hem salvat amb antelació i hem lluitat per anar a Europa fins a l’última jornada. Era una il·lusió i un premi extra, però estem tranquils, orgullosos i contents perquè a part del resultat és la manera com ha jugat l’equip”, valorava ahir el president, Delfí Geli, en el comiat de la temporada que va fer l’equip. Geli va reconèixer que no assolir la setena posició ha estat un cop per a l’equip: “Quan ets competitiu i jugues a alt nivell, quan perds sempre tens l’emprenyada. Vam lluitar, però l’Osasuna va tenir més encert de cara a gol i va aprofitar en l’inici de la segona part les ocasions que nosaltres no vam aprofitar abans del descans.”

Malgrat la gran temporada que ha signat el Girona, Delfí Geli va voler tocar de peus a terra i manté que el club no pot marcar cap altre camí que no sigui el de pensar en la permanència de la temporada que ve per aconseguir l’objectiu marcat de consolidar l’equip a primera divisió, sense voler fer volar coloms pensant ara en les possibilitats de lluitar per Europa el curs que ve. “Deixem el llistó alt, però ho hem repetit altres vegades. És molt important que prenguem consciència d’on som, contra qui competim i quins pressupostos tenen els rivals. El que volem és consolidar el Girona a primera divisió molts anys. Encara que haguéssim guanyat al camp de l’Osasuna l’objectiu seria el mateix: la permanència i l’estabilització a primera”, sentencia el president. I marca la renovació de Míchel i el projecte de la ciutat esportiva com dues bases importants per continuar creixent: “Esportivament estem contents que Míchel aposti per nosaltres. Està integrat al projecte i té una manera de treballar reconeguda i que dona resultats. Com a club hem de fer un equip competitiu i hem de millorar en altres aspectes bàsics com les instal·lacions, com és el cas que vindrà ara amb la ciutat esportiva.”

LA VALORACIÓ

Europa era un premi extra, però estem orgullosos del resultat i de com ha jugat l’equip
Delfí Geli
president del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)