Girona

El Girona com a exemple del creixement del City

Constància. El president del Manchester City, Khaldoon Al Mubarak, dona valor al “desafiament” a Montilivi després del descens

El Manchester City, l’element nuclear de l’òrbita que té el Girona com un dels seus satèl·lits, ha tancat una temporada per emmarcar, amb un triplet històric. I el seu president, Khaldoon Al Mubarak, ha valorat la trajectòria en una entrevista als mitjans del club anglès en què no només ha parlat dels èxits del conjunt de Pep Guardiola, sinó d’altres claus del model City, entre els quals el club de Montilivi. De fet, posa d’exemple el Girona a l’hora de parlar del treball amb constància i paciència.

“Sempre tenim reptes. El Girona n’és un exemple. Vam invertir a Girona, en un club que era a segona i que va arribar a primera divisió, però després vam baixar. Aquest va ser un gran desafiament per a nosaltres. Però, sap què? Vam analitzar el tema, vam fer, i el Girona va tornar a primera divisió, a partir d’un treball dur i un enfocament ben planificat i reflexiu. I ara són un equip sòlid a LaLiga”, reflexiona Al Mubarak. El president, però, assumeix que “hi poden haver alts i baixos” en tots els equips que controla el City i, per tant, en el grup en general: “Sempre és qüestió de créixer i créixer. Amb alguna pausa, posant les coses a lloc i tornant-hi, amb el pas següent. De mica en mica, pas a pas. No pararem. Volem anar invertint per augmentar el valor del grup i obtenint felicitat a cada club que tenim arreu. Tant de bo continuem obtenint èxits en tots els equips. Ha estat un gran viatge, els últims 15 anys, però estic entusiasmat amb el futur i es tracta d’anar creixent, els pròxims 10 o 15 anys”. Amb l’adquisició del Club Bahia brasiler, el City Football Grup controla tretze clubs.

LES REACCIONS

Baixar va ser un gran desafiament. Vam analitzar-ho, vam fer el que necessitàvem i el Girona va tornar a primera
Es va fer un treball planificat i reflexiu i ara és un equip sòlid a LaLiga. S’ha d’anar creixent
Khaldoon Al Mubarak
PRESIDENT MANCHESTER CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)