Girona

Nacho perd el nord, caça Portu i encén els ànims

Girona. L’entrada salvatge del defensa blanc al murcià, que ha de marxar de l’estadi en ambulància, irrita a última hora l’equip i l’afició

Amb el partit resolt i a punt d’acabar, Nacho va perdre el cap i va fer una entrada malèvola, sense cap sentit i esfereïdora al mig del camp a Portu. El va caçar del turmell i el va fer caure amb violència quan el murcià se n’anava. El monitor del VAR va servir a Pulido Santana per convertir la groga en vermella, als jugadors del Girona per irritar-se amb el defensa blanc i a tot el públic per encendre’s, amb crits d’“assassí, assassí”. “Li ha faltat lucidesa”, va dir Ancelotti a la sala de premsa.

Portu va rebre del turmell i el maluc, va marxar en llitera del camp i en ambulància de l’estadi cap a l’hospital, tot i que en va tornar sense res trencat, amb hematomes i inflamació. El públic va mostrar suport al murcià i va ovacionar un equip que perdia la condició d’invicte i de líder, un somni que per culpa del calendari va durar un parell de dies.

El sostre de públic

La lluita pel lideratge afegia un plus a la sempre atractiva visita del Madrid, i la combinació es va traduir en el rècord des que hi ha seients a tot l’estadi. El ple va ser pràcticament absolut, amb 14.184 espectadors a les graderies, que deixen enrere, per ben poc, els 14.158 que hi va haver en una altra visita del Madrid, en la copa del curs 2018/19. En la lliga, el sostre el marcaven els 14.031 espectadors del segon curs a l’elit, ja amb graderies retràctils als dos gols, com ara. Aquesta temporada, l’assistència més alta l’havien marcat les 11.784 persones contra el Getafe.

L’expectació va ser alta ja en l’arribada dels jugadors –el Girona, en cotxes particulars– i la temperatura a les grades va ser alta. Vinícius, incapaç d’estalviar-se provocacions innecessàries, va concentrar els xiulets fins que Nacho va perdre el cap.

RÈCORD DE PÚBLIC

Els 14.184 espectadors a Montilivi marquen el sostre en el futbol professional

Vilagrà, Koeman i De la Fuente

X.M.

El seleccionador neerlandès, Ronald Koeman, i l’espanyol, Luis de la Fuente, van assistir a Montilivi, en una llotja presidida per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. També va ser a Girona el president del Madrid, Florentino Pérez, que va participar en el dinar de directives. Del Girona, hi havia els tres màxims accionistes, Ferran Soriano (conseller delegat del City Football Group), Marcelo Claure i Pere Guardiola, a més del president Delfí Geli i altres executius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)